LG vs MSI monitör

Bütçe
13000

gorkemtetik

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. 3080 Ti ekran kartım var, monitörümü yenilemek istiyorum. Hangisini almalıyım?
1. seçenek MSI G274QPX.
2. seçenek LG 27" UltraGear 27GR83Q-B
Kullanan varsa veya başka önerisi olan varsa önerilere açığım.

Dell g2724d kullanıyorum önerebilirim. Şu an fiyatı yeni yükselmiş takip etmekte fayda var, düşerse yapıştırın.

Kavisli olarak yukarıda arkadaşın attığı Samsung Odyssey G6 G65B, düz olarak MSI G274QPX

Kavisli olarak yukarıda arkadaşın attığı Samsung Odyssey G6 G65B, düz olarak MSI G274QPX
Hocam msi 27 g274qpf e2 almıştım amazondan hatırlarsın belki. 1 tane ölü piksel çıktı bu 1 ay içinde philips, dell veya asus rog strix 8-9 arasına düşerse iade edip başka monitör alıcam.

Hocam msi 27 g274qpf e2 almıştım amazondan hatırlarsın belki. 1 tane ölü piksel çıktı bu 1 ay içinde philips, dell veya asus rog strix 8-9 arasına düşerse iade edip başka monitör alıcam.
Ölü piksel şans işi maalesef. 3 ayda 10 monitör iade ettim bu sebepten. Denemeye devam edin bence

Ölü piksel şans işi maalesef. 3 ayda 10 monitör iade ettim bu sebepten. Denemeye devam edin bence
Maşallah hocam 3 ayda 10 monitör az değil. Gaming gen iade süreci nasıl bilginiz varmı. Dell g2724d 8000₺ gibi bir fiyata geliyor alırsam onda da sorun çıkarsa sorgusuz iade alıyorlar mı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…