Ozbron
Decapat
Daha fazla
Herkese merhaba.
Bir süredir 50-55" mümkünse QLED bir televizyon almak istiyorum. 25-30k civarlarında bir bütçe düiünmüştüm. Çoğunlukla Smart TV uygulamarından dizi, film ve yayın izleyeceğim. Birkaç haftalık araştırmalarım sonucunda Samsung, LG ve TCL üzerinde yoğunlaştım. Aklımda Samsung'un 50" QLED 4K Q67D modeli, LG nano81 modeli ve TCL'in 55inçlik QLED modelleri var. Eğer bu televizyonlar hakkında bir fikriniz varsa veya 30bin civarlarında daha iyi TV öneriniz varsa paylaşabilirseniz mutlu olurum.
www.samsung.com
www.lg.com
Bir süredir 50-55" mümkünse QLED bir televizyon almak istiyorum. 25-30k civarlarında bir bütçe düiünmüştüm. Çoğunlukla Smart TV uygulamarından dizi, film ve yayın izleyeceğim. Birkaç haftalık araştırmalarım sonucunda Samsung, LG ve TCL üzerinde yoğunlaştım. Aklımda Samsung'un 50" QLED 4K Q67D modeli, LG nano81 modeli ve TCL'in 55inçlik QLED modelleri var. Eğer bu televizyonlar hakkında bir fikriniz varsa veya 30bin civarlarında daha iyi TV öneriniz varsa paylaşabilirseniz mutlu olurum.
Samsung 65 inç QLED Smart TV - QE65Q67DAU
Samsung 65 inç QLED Smart TV QE65Q67DAU modelinin fiyat ve özelliklerini incelemek, Samsung Türkiye'ye özel avantajlarla satın almak için tıklayın.
55 İnç NanoCell Akıllı 4K TV AI Kumanda ile | LG Türkiye | LG TR
55" NanoCell 4K TV ile Şaşırtıcı Renkleri Görün. Akıllı TV özellikleri, AI TV Uzaktan Kumanda ve yüksek çözünürlük kalitesi ile günlük izleme deneyimi sunar.
Son düzenleyen: Moderatör: