Çözüldü LG webOS bazen mevcut kanallarda sinyal yok yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Darkw0lf

Hectopat
Herkese merhaba. LG TV'de kanalları TKGS ile aratıyorum ve tüm kanallar geliyor. Ancak şöyle bir sorun var; bazen TRT kanalları, Beyaz TV vb. birkaç kanalda sinyal yok yazıyor ve diğer kanallar sorunsuz çalışırken bazen de kendiliğinden sinyal olmayan kanallarda sinyal geliyor ve diğer mevcut kanallarda sinyal gidiyor. Bu şekilde dönüşümlü olarak sinyal yok yazıyor. TV'yi fabrika ayarlarına sıfırladım, tekrar tekrar TKGS taraması yaptım, yazılım güncellemelerini yaptım ama sorun çözülmüyor.
Bu arada harici uydu alıcısı bağladığım zaman tüm kanallar çalışıyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende de var aynı sorun ben de çok uğraştım ama çözümü yok galiba, mecbur televizyonu değiştireceğiz gibi duruyor.
Hocam, merkezi uydu sisteminden gelen sinyal kabloları birbirine temas ettiğinden dolayı yaşanıyormuş bu sorun. Kabloları tekrar düzenleyip bantlayınca problem çözüldü.
Bende de var aynı sorun ben de çok uğraştım ama çözümü yok galiba, mecbur televizyonu değiştireceğiz gibi duruyor.

Hocam, merkezi uydu sisteminden gelen sinyal kabloları birbirine temas ettiğinden dolayı yaşanıyormuş bu sorun. Kabloları tekrar düzenleyip bantlayınca problem çözüldü.

Çözüm
Merkezi uydu sistemi derken? Ben kendi çanağım var onu kullanıyorum hocam, bireysel çanak anten yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…