Hocam benim bilgisayarım bannerlord kaldırmıyor bende bannerlord oynamak istiyordum oda gamepad ile zor. Dönüştürücü aparat nasıl bir şey? Mümkünse link atar mısınız.TV'nizde sorunsuz bir şekilde PS5'i kullanabilirsiniz.
Klavye ve mouse ile PS5 oyunlarını oynayamazsınız mecburen DualSense kullanmanız gerek uyumluluk yok hiçbir şekilde. PS4 oyunlarını oynamak için ise bu klavye ve fareu internetten dönüştürücü aparat alıp ona takıp öyle oynayabilirsiniz.
Hocam benim bilgisayarım Bannerlord kaldırmıyor bende Bannerlord oynamak istiyordum oda gamepad ile zor. Dönüştürücü aparat nasıl bir şey? Mümkünse link atar mısınız?
PlayStation 5 klavye mouse desteğine native olarak sahip.
Hocam şöyle ki ara yüzde gezmek sağ sol yapmak falan için evet ama oyun oynanmıyor. Dediğim gibi dönüştürücü aparatlardan alınması lazım. Şu ürün gibi bir şey.
Aydınlatırsan sevinirim. PS4 oyunlarıysa dediğin evet üstte belirttim onu.Yanlış bilgi, birçok oyun oynanıyor.
Aydınlatırsan sevinirim. PS4 oyunlarıysa dediğin evet üstte belirttim onu.
Dualsense olmadan nasıl başardınız dalga geçmek yerine aydınlatırsanız hem konu sahibi arkadaş açısından daha iyi olur.Daha geçen hafta Call of Duty Black Ops Cold War oynadım. @kingsemih
Hocam boşverin. 1100 tl ne ya. Bannerlord oynamam olur biter. Ya da ds ile oynarım ona okadar çok para verememHocam şöyle ki ara yüzde gezmek sağ sol yapmak falan için evet ama oyun oynanmıyor. Dediğim gibi dönüştürücü aparatlardan alınması lazım. Şu ürün gibi bir şey.