LG Wing Android 13 nasıl yüklenir?

Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere... Amerika at&t satışlı bir LG wing cihazım var.

Bu cihaza Android 13'ü nasıl yüklerim bilen var mı?

Bildiğim kadarıyla olmayabilir fakat 3. parti bir ROM yüklenebilir.
SDK Tools ile.
Ama işlevlerini kaybedebilir çünkü 2 ekranı var ekran kartı ile ilgili sorun çıkabilir bence şu anki ile devam et

Bildiğim kadarıyla olmayabilir fakat 3. parti bir ROM yüklenebilir.
SDK Tools ile.
Ama işlevlerini kaybedebilir çünkü 2 ekranı var ekran kartı ile ilgili sorun çıkabilir bence şu anki ile devam et
Verizon yayınlamış ama AT&T hala oto guncelleme vermemiş. Manuel olarak kurayım desem cihaz versiyonu farklı yani kaldım böyle. Bir yandan da kurmak istiyorum

Verizon yayınlamış ama at&t hala oto guncelleme vermemiş. Manuel olarak kurayım desem cihaz versiyonu farklı yani kaldım böyle. Bir yandan da kurmak istiyorum

Büyük ihtimal brick olacak cihaz istersen dene LG cihazlara ROM kurulmasını bilmiyorum Samsung cuyum.

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere... Amerika at&t satışlı bir LG wing cihazım var.

Bu cihaza Android 13'ü nasıl yüklerim bilen var mı?
Kastettiğiniz cihaz şu mu ?

Büyük ihtimal brick olacak cihaz istersen dene LG cihazlara ROM kurulmasını bilmiyorum Samsung cuyum.
Brick i göze alamam. Android 13 kursamda kuramasam da satmak istiyorum cihazı. Elimde kalmamalı.

Cihaz bu ama model numarası F100VM10h

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…