EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.236 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #1 Sadece PC den dns ayarı yapmam bir işe yaramaz sanırım. O yüzden modem arayüzünden yapmak istiyorum ama o kısım yok. Kapalı bile değil, hiç yok. Nasıl DNS ayarı yaparım bu modeme? Son düzenleme: 27 Mayıs 2025
Sadece PC den dns ayarı yapmam bir işe yaramaz sanırım. O yüzden modem arayüzünden yapmak istiyorum ama o kısım yok. Kapalı bile değil, hiç yok. Nasıl DNS ayarı yaparım bu modeme?
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #2 Reis modem ISS tarafından kilitli modem.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.236 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #3 Lemofas dedi: Reis modem ISS tarafından kilitli modem. Genişletmek için tıkla... Açamaz mıyım hocam?
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #4 EdoMinato dedi: Açamaz mıyım hocam? Genişletmek için tıkla... İnternette rootunu kırma var ama ISS ye ait ise parasını ödetirler modemin.
EdoMinato dedi: Açamaz mıyım hocam? Genişletmek için tıkla... İnternette rootunu kırma var ama ISS ye ait ise parasını ödetirler modemin.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.236 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #5 Lemofas dedi: İnternette rootunu kırma var ama ISS ye ait ise parasını ödetirler modemin. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misin hocam. ISS durumu fark etse bile yine de ayar yapmak istiyorum.
Lemofas dedi: İnternette rootunu kırma var ama ISS ye ait ise parasını ödetirler modemin. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misin hocam. ISS durumu fark etse bile yine de ayar yapmak istiyorum.