LGA 1150 işlemci tavsiyesi

Bütçe
400

can durmaz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Arkeolog
İşlemci almayı düşünüyorum, gördüm genel olarak i5 4590 tavsiye edilmiş sizce alınır mı? Bu arada 2.el olacak.

Anakart: altta açıkladım bunun içinde tavsiye verirseniz sevinirim
RAM: 8 GB Kingston 1333MHz (sebebini bilmiyorum 1066MHz'de çalışıyor)
GPU: NVIDIA GT630.
120 GB SSD 500GB HDD.
PSU: Platoon PL-9264 600W.

Yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorum çok daha beter haldeydi öğrenciyim o yüzden tek seferde büyük bütçe ayıramıyorum.
(Konuyu açtıktan 30dk sonra haber geldi ve anakartı normalde satın alacaktım anlaşmıştım iptal etti arkadaş şuan anakartım da yok maalesef düzenliyorum)

Son düzenleme:
Bence İlk önce bilgisayarınızın içinde tabiri caizse akacak kan olan PSU'yu değiştirin. Sistemi yenilediniz diyelim, PSU Allah korusun patladı bir şey oldu yazık olacak sisteme. O yüzden ilk PSU değiştirin derim. i5 4590'da fena bir işlemci değildir ama sizin şu an kullandığınız işlemciyi yazmalısınız, değer mi değmez mi ona göre bakarız.

Şu an için elimdeki anakarta uygun işlemcim yok o yüzden yazmadım, anakart boşta bekliyor. PSU çok mu kötü pek anlamıyorum o konulardan.

4790k İşlemci bazlı oyunlarda da altından kalkacak bir işlemci alıcaksan 4770k yada 4790k almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…