Teşekkürler hocam piyasada adam akıllı 1150 anakart bulamadım zaten sürekli karşıma bu çıktı en iyisi bunu almak gibi olacak.![]()
Asus H81M-K Intel LGA1150 DDR3 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus H81M-K Intel LGA1150 DDR3 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus H81M-K Intel LGA1150 DDR3 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.864,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürler hocam piyasada adam akıllı 1150 anakart bulamadım zaten sürekli karşıma bu çıktı en iyisi bunu almak gibi olacak.
Geçen sene alacağım ilk anakarttı aslında dedim almışken msi alayım birden böyle olunca canım sıkıldı sys fan ile idare ediyorum şimdilik sorun yaratmıyor ama ne olacağı belli olmaz.Hayırlı olsun o zaman hocam bu da sağlam anakarttır.
Geçen sene alacağım ilk anakarttı aslında dedim almışken MSI alayım birden böyle olunca canım sıkıldı sys fan ile idare ediyorum şimdilik sorun yaratmıyor ama ne olacağı belli olmaz.
Benim de şans eseri oldu birden umarım sorun yaşamazsın, sağlam anakart aslında şans işteBenim anakartım da seninkiyle aynı umarım böyle bir sorunlar karşılaşmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.