Alındı LGA 1150 Pin anakart

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Antares

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi LGA 1150 pin anakart alınacaktır. Elinde olanlar resmi, modeli ve fiyatı ile yazarlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde 1150 pin H81 chipset'li bir anakart mevcut. Ancak bu anakart hazır bir kasanın (Asus M70AD) anakartı olduğu için 20 pinlik güç bağlantısı yerine alışılmışın dışında bir bağlantı var.
baglanti.jpg
Ayrıca üzerinde NFC ve WiFi modülü de bulunuyor. Bunların antenleri de kasanın üst kısmına konumlandırılmış.

Daha ayrıntılı bilgi için şu videoyu izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer Ankara içerisindeyseniz ve 300W PSU size yeterli olursa size anakartı sistemdeki PSU ve kasa(fansız) ile beraber satabilirim.

Elimde 1150 pin H81 chipset'li bir anakart mevcut. Ancak bu anakart hazır bir kasanın (Asus M70AD) anakartı olduğu için 20 pinlik güç bağlantısı yerine alışılmışın dışında bir bağlantı var.
Ayrıca üzerinde NFC ve WiFi modülü de bulunuyor. Bunların antenleri de kasanın üst kısmına konumlandırılmış.

Daha ayrıntılı bilgi için şu videoyu izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer Ankara içerisindeyseniz ve 300W PSU size yeterli olursa size anakartı sistemdeki PSU ve kasa(fansız) ile beraber satabilirim.

Maalesef sadece anakart lazım.

casper bilgisayardan çıkma h87-m1 anakart mevcut üzeriden orjinal windows 10 mevcut.
Düşünürseniz yardımcı olurum.

Maale
casper bilgisayardan çıkma h87-m1 anakart mevcut üzeriden orjinal windows 10 mevcut.
Düşünürseniz yardımcı olurum.
Maalesef o anakart aklıma yatmadı.

Aklınıza yatmamasının sebebi nedir merak ettim ?

Aklınıza yatmamasının sebebi nedir merak ettim ?
Casper markalı bilgisayarlarda genelde Pegatron anakart oluyor %90 sizinkide Pegatron anakarttır ve ben bu Pegatron anakartlara hiç içim sinmiyor dandik bir anakart gibi geliyor bana bu yüzden.

H81m-P33 var bende 300 TL istersen, daha aşağı inemem.
Başka parçalarda alacaksan indirim yapabilirim ama.

Msı z97 pc mate ethernet portu dışında bir sorunu yok. 230 satıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı