LGA 1151 Anakart Marka Seçimi

Ranin4

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana kalmış. Ancak MSI öneririm.

M5 benim için diğer ikisinin önünde bir anakart onu alabilirsin.

Sana şöyle söyliyim Asus'un anakartı diğerlerinden özellik olarak düşük fakat fiyatı daha uygun. Msı Gaming M5'de ise şöyle bir durum var bu anakart yerine bunu "MSI Z170A-G45 GAMING Intel Z170 Express 3600MHz(OC) DDR4 Fiyatı" tercih edebilirsin. Hem fiyatı daha uygun hemde özellik olarak çok yakınlar. Gigabyte' a gelicek olursak bu senaryoda fiyatından kaynaklı en son seçenek oluyor fakat Gigabyte' ın kartlarıda çok güzel. Bence dikkat etmen gereken üç şey var fiyat, özellik, tasarım. Seçim senin.

Merhaba

Arkadaşlar ceza aldığım için size cevap veremedim kusura bakmayın.

ASUS linkini yanlış vermişim. Asus Maximus VIII Ranger D4 2133Mhz ATX 1151 3 model arasın da bu anakart vardı. Siparişi verirken MSI M5 ve ASUS Maximus VIII Ranger arasında gidip geldim ve ASUS Ranger aldım.

Kesinlikle yanlış yapmamışsın çünkü ürünler özellik ve kalite olarak birbirine yakın olduğu için etkileyen faktör tasarım ve marka. Hiç pişman olmayacağından emin olabilirsin güzel bir seçim yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…