LGA 1155 anakart önerisi

g0kden1z

Centipat
Daha fazla  
RAM
8
İşlemci
İ5 3450
1155 LGA anakart önerisi. Ucuz bir şey lazım, i5 3. 4. nesile kadar destekli olursa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır istiyorsan Esonic H61 fhl var 700 TL civarina. 2. el olsun ama düzgün marka alayım diyorsan sahibinden Gigabyte H61m DS2 modellerine bakabilirsin 600 ile 800 TL arasına iyi modeller var.

1155 LGA anakart önerisi. Ucuz bir şey lazım, i5 3. 4. nesile kadar destekli olursa güzel olur.

Hocam ikinci elde ASUS P8H61 P8 H61 bulabilirseniz bunu kullanıyordum ama bir sorun oldu ve RAM soketini yaktım.

pcwinmax H61-LW Intel H61 1600 MHz DDR3 soket 1155 mATX anakart​

Aldım ama pcwinmax kaliteli bir marka değil 8 ay oldu alalı bir sorun çıkmadı.

Sıfır istiyorsan Esonic H61 fhl var 700 TL civarina. 2. el olsun ama düzgün marka alayım diyorsan sahibinden Gigabyte H61m DS2 modellerine bakabilirsin 600 ile 800 TL arasına iyi modeller var.
Esonic len turbox u önermediler gigabyet h61m ds2 güzelmiş bundan satın alayım teşşekür ederim

Teşşekürler

Bilindik marka olup 2. El olması bence daha iyi 775 pin anakart var bende asusun ama dar boğazdan dolayı geçiş istiyorum ama genede teşşekür ederim

Önemli değil. Esonic ve Turbox kalitesizdir Gigabyte üzmez seni hayırlı olsun şimdiden. Bu arada DDR2 sistemin varsa DDR3 anakartta calısmayabilir dikkat et ona.

Önemli değil. Esonic ve Turbox kalitesizdir Gigabyte üzmez seni hayırlı olsun şimdiden. Bu arada DDR2 sistemin varsa DDR3 anakartta calısmayabilir dikkat et ona.
Ddr3 775 pin asusun sağlam anakartta sahibimde yeni modele geçiş istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…