LGA 1155 sistem önerisi

Bütçe
Tutabildiği kadar az tutsun

Batuhantalha3807

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm benim bütçem pek yok ki zaten öğrenciyim harçlıklarımı biriktirip eski bilgisayarımı yenileyeceğim. Ark kaldirsin yeter, LGA 1155 anakart alacağım. Kalanini onerebilir misiniz?

O paraya AM 4 Ryzen daha iyi olur. LGA 1155 alıcam dersen ekran kartı almak zorunda kalırsın. Ona da para yetmez. Ha elinde halihazırda 1155 olsaydı tamam derdim ama.

O paraya am 4 Ryzen daha iyi olur. LGA 1155 alacağım dersen ekran kartı almak zorunda kalırsın. Ona da para yetmez. Ha elinde halihazırda 1155 olsaydı tamam derdim ama.

Hangi para

Hocam onun azı ne kadar bilmiyorum ki.
Düşük bütçede bence Ryzen bütçe dostu. Intel alırsa bir de ekran kartı almak gerekecek. Dediğim sistem de 2. Elde 3K tutar diye düşünüyorum. Zaten eski bir AM 4 kart iş görür. Eski demek ucuz demek.

Düşük bütçede bence Ryzen bütçe dostu. Intel alırsa bir de ekran kartı almak gerekecek. Dediğim sistem de 2. elde 3K tutar diye düşünüyorum. Zaten eski bir am 4 kart iş görür. Eski demek ucuz demek.

Am 4 kart ne hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…