alihandro5331
Centipat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Elimde olan şu anki PC'yi en alta bırakıyorum amacım sistemi fazla yükseltmek değil. Sadece şu an için az da olsa oyun oynayacak duruma getirmek istiyorum. Elimdeki parçaları satıp üstüne kendi paramı ekleyerek 2. el parça alarak sistemi yükseltmeyi düşünüyorum. Anakartıma uygun en performanslı işlemci ve ekran kartını belirtirseniz sevinirim. Abimle istişarede bulundum ve i7 870,880 modellerini önerdi. Sizin düşünceniz ve önerileriniz nelerdir?
i7 870 veya 880 ile RX 580 darboğaz yapar mı? Eğer RX 580 ve bu işlemcilerin birinden alırsam oyunlarda az da olsa performans alabilir miyim? Oynayacağım oyunlar CS 2, ETS 2, Valorant, GTA 5 tarzı oyunlar. Ekran kartı olarak bunu al ya da işlemci olarak bunu al dediğiniz bir şey varsa belirtirseniz sevinirim. GTA 5 gibi oyunlarda kaç FPS verir? i7 880 almayı düşünüyordum fakat 2. elini bulamadım bulabilen varsa linkini atarsa güzel olur.
Foxconn H55MXV.
NVIDIA GeForce GT 420.
4x2 6 GB RAM.
Intel Core i3 550.
i7 870 veya 880 ile RX 580 darboğaz yapar mı? Eğer RX 580 ve bu işlemcilerin birinden alırsam oyunlarda az da olsa performans alabilir miyim? Oynayacağım oyunlar CS 2, ETS 2, Valorant, GTA 5 tarzı oyunlar. Ekran kartı olarak bunu al ya da işlemci olarak bunu al dediğiniz bir şey varsa belirtirseniz sevinirim. GTA 5 gibi oyunlarda kaç FPS verir? i7 880 almayı düşünüyordum fakat 2. elini bulamadım bulabilen varsa linkini atarsa güzel olur.
Foxconn H55MXV.
NVIDIA GeForce GT 420.
4x2 6 GB RAM.
Intel Core i3 550.
Son düzenleyen: Moderatör: