Öncelikle, merhabalar!
Bu zamanlarda beni Intel'in LGA 1155 ve LGA 1156 işlemci merakı saldı. Elimde şu an Intel Core 2 Quad Q8400 işlemci ile ASUS P5G41C-M LX anakarta sahibim fakat üst modellere geçmek gerçekten istiyorum. İşlemci overclock işine girişmeyeceğimden h serisi anakartlarda önerebilirsiniz. Fiyat konusunda anakart ile işlemci yani ikisi birlikte 1100 TL'yi geçmesin. Sistemime uygun bir işlemci ve anakart bulursanız sevinirim.
Ek: Sizden rica, lütfen farklı sistemler düzenlemeyin ve LGA 775 olan Xeon işlemciler önermeyin.
Ek 2: Güç kaynağım, powerman PSU 80+ Plus Bronze 300W (+12v1, 216W ve +12v2, 216W) ve ekran kartım, ASUS GeForce GT 730 2 GB GDDR3 128-BIT (49W). Bunları da göz ucunda bulundurun.
Merhaba. Daha önceden kullanmış olduğum ASUS P7H55-M marka Anakart'ı tavsiye ederim. 4 RAM slot seçeneği ile 16 GB kadar RAM desteği sunmakda. Overclock ile işlemcinize rahatla hız aşırtma yapmanızı sağlıyor. Rahatlıkla tavsiye edeceğim bir anakart dır.
Başlıkta dediğim gibi, işlemci ile anakart ikisi anlamına çıktığına göre ikisi olacaktır. Bu arada ikisi birlikte veya ikisi ayrı olarakta önerebilirsiniz.
Merhaba. Daha önceden kullanmış olduğum ASUS P7H55-M marka Anakart'ı tavsiye ederim. 4 RAM slot seçeneği ile 16 GB kadar RAM desteği sunmakda. Overclock ile işlemcinize rahatla hız aşırtma yapmanızı sağlıyor. Rahatlıkla tavsiye edeceğim bir anakart dır.
Başlıkta dediğim gibi, işlemci ile anakart ikisi anlamına çıktığına göre ikisi olacaktır. Bu arada ikisi birlikte veya ikisi ayrı olarak da önerebilirsiniz.
Başlıkta dediğim gibi, işlemci ile anakart ikisi anlamına çıktığına göre ikisi olacaktır. Bu arada ikisi birlikte veya ikisi ayrı olarakta önerebilirsiniz.
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da