LGA 1700 sıvı soğutma uyumluluğu ve parça önerisi

Bütçe
14000-15000 TL

Kutluhan Avşar

Hectopat
Daha fazla  
Aklımda 14000-15000 TL gibi bir bütçe var çok fazla param yok. Geleceğe dönük geliştirilebilir bir sistem olmasını istiyorum. Hem sistemle alakalı sorular soracağım hem de.
Aklımdaki sistemi size danışacağım.

Aklımdaki sistem şu şekilde:

Intel Core i5-12600K
ASUS Prime H610M-K D4.
Herhangi bir 8x2 16 GB DDR4 bellek (galiba anakart maksimum 3200 destekliyor)
Corsair Air 4000D airflow.
Herhangi bir 480 GB SATA SSD.
MSI Ventus X2 RTX 3050 8 GB 128 bit ekran kartı.
Sharkoon 600W Bronze Power Supply.
Cooler Master Masterliquid ML240l.

Sistemi bu şekilde istememin sebebi 12. jenerasyona geçiş yapmak istemem ancak DDR5 anakartlara verecek şu anlık bir bütçem yok. Aklımdaki düşünce elime para geçtiğinde DDR5 bir anakart, 5200 MHz bellekler ve 12. nesil i7 işlemci ile elimdeki sistemi geliştirmek. Tabii ki bunların hepsi bir anda olamayacak şeyler olduğundan ötürü ilk anakart ve belleği değiştirip mevcut işlemci ile kullanmaya yine bir süre devam edip sonra işlemciyi değiştirmek istiyorum. Sıvı soğutucuya verecek çok fazla param yok yeni LGA 1700 soketiyle uyumlu mu değil mi onu bile bilmiyorum önerileriniz nelerdir? (Valorant oynayıp aynı anda yayın açacağım.) Ve bütçenizi biraz arttırın laflarından kaçınırsak iyi olur en sonu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…