LGA 775 DDR3 16 RAM anakart önerisi

floypui

Hectopat
LGA 775 soketli 16 GB RAM destekleyen anakartlar neler arkadaşlar? 16 GB olanlar nadir oluyor ama isimlerini bile bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Bir de hangisini almam daha iyi olur, söylerseniz sevinirim, pek bilgim yok (8 GB RAM Windows 10'da oyun oynarken yeter mi bilmiyorum hiç deneyimlemediğim için.).

Son düzenleyen: Moderatör:
LGA775'in 16 GB DDR3 RAM destekleyen modelleri var fakat fahiş fiyata satılıyorlar, tavsiyem H61 gibi Intel 2. - 3. Nesil anakart ve işlemci bakmanız. Hem neredeyse aynı fiyata bulursunuz hem de en azından güncellenmiş olur bir nebze. Yine de modelleri yazayım hatırladığım kadarıyla; MSI P45 C51, Gigabyte P41T S3G veya P43T ES3G var. Dediğim gibi platform değiştirmeye bakın derim.

LGA775'in 16 GB DDR3 RAM destekleyen modelleri var fakat fahiş fiyata satılıyorlar, tavsiyem H61 gibi Intel 2. - 3. nesil anakart ve işlemci bakmanız. Hem neredeyse aynı fiyata bulursunuz hem de en azından güncellenmiş olur bir nebze. Yine de modelleri yazayım hatırladığım kadarıyla; MSI P45 C51, Gigabyte P41t s3g veya P43t ES3g var. Dediğim gibi platform değiştirmeye bakın derim.

Hocam merhaba şu an sistemime mecbur böyle düşük anakartlar bakmam lazım ilginiz için teşekkür ederim. Peki bu saydığınız anakartlardan en iyisi hangisidir acaba oyun vesaire için?

Dediğim anakartlar nadir bulunan ve pahalıya satılan anakartlar, tavsiye etmiyorum, ucuza gelmez o anakartlar. Siz beni dinleyin :) MSI - ASUS - Gigibyte H61 anakart bakının, 16 GB DDR3 RAM destekler onlar da.

Dediğim anakartlar nadir bulunan ve pahalıya satılan anakartlar, tavsiye etmiyorum, ucuza gelmez o anakartlar. Siz beni dinleyin :) MSI - ASUS - gigibyte H61 anakart bakının, 16 GB DDR3 RAM destekler onlar da.

16 GB için istemedim hocam 8 GB 775pin anakartlarin arasından en iyisi çok az bile olsa farkı en iyisi hangisidir acaba?

DDR3 RAM destekleyen combo anakartlar, bu anakartlar P45 - P35 - G41 yonga setli olabilir, iyiler. Ucuz bir şey bakıyorsanız G41 anakart bakabilirsiniz, ASUS P5G41T-M LX3 iyidir. Bir tane ASUS DDR3 16 GB RAM destekli anakart vardı da modelini hatırlayamıyorum, P5P43T olabilir, kullanmadım ama OC performansı iyiyse (sanmıyorum yine de) en iyi anakartlar sıralamasına girer.

DDR3 RAM destekleyen combo anakartlar, bu anakartlar P45 - P35 - G41 yonga setli olabilir, iyiler. Ucuz bir şey bakıyorsanız G41 anakart bakabilirsiniz, ASUS P5G41T-M LX3 iyidir. Bir tane ASUS DDR3 16 GB RAM destekli anakart vardı da modelini hatırlayamıyorum, P5P43T olabilir, kullanmadım ama OC performansı iyiyse (sanmıyorum yine de) en iyi anakartlar sıralamasına girer.
Tamamdır hocam yardımlarınız için teşekkürler.

DDR3 RAM destekleyen combo anakartlar, bu anakartlar P45 - P35 - G41 yonga setli olabilir, iyiler. Ucuz bir şey bakıyorsanız G41 anakart bakabilirsiniz, ASUS P5G41T-M LX3 iyidir. Bir tane ASUS DDR3 16 GB RAM destekli anakart vardı da modelini hatırlayamıyorum, p5P43t olabilir, kullanmadım ama OC performansı iyiyse (sanmıyorum yine de) en iyi anakartlar sıralamasına girer.

Hocam bir de son olarak bir şey sormak istiyorum çok soru sordum kusura bakmayın 8 GB RAM Windows 10 için yeterli olur mu? 2019 LTSC sürümünü kurmak istiyorum. Ha bir de massgrave sitesi güvenilir mi LTSC ISO'ları orada varmış sadece sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı