ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #31 Eğer soğutucunuz iyi ise Xeon X5460 bakabilirsiniz.
RogStrix Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #32 viycim dedi: Isınma sorun değil bana göre onborad GPU var mı yani? Genişletmek için tıkla... Hocam bu işlemci bildiğiniz bir işlemci değil Isınma sorunu Yaşarsınız çünkü bu işlemcinin Temel yani gpusu gelişmiş değil.
viycim dedi: Isınma sorun değil bana göre onborad GPU var mı yani? Genişletmek için tıkla... Hocam bu işlemci bildiğiniz bir işlemci değil Isınma sorunu Yaşarsınız çünkü bu işlemcinin Temel yani gpusu gelişmiş değil.
viycim Picopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #33 İnssomnia dedi: Ben Malatya dayım hocam ne demek tabi korgoya veririz, ulaşırız alacaksan. Genişletmek için tıkla... Nereden ulaşabilirsiniz?
İnssomnia dedi: Ben Malatya dayım hocam ne demek tabi korgoya veririz, ulaşırız alacaksan. Genişletmek için tıkla... Nereden ulaşabilirsiniz?
RogStrix Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #34 ValderZ dedi: Eğer soğutucunuz iyi ise Xeon X5460 bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu anakarta o işlemci gereksiz Nedenmi? 1-Aşırı güçlü bir işlemci sopurma gerekli. 2-x5450 varken bu işlemci alınmaz. 3-Aşırı pahalı. viycim dedi: Nereden ulaşabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Sahibinden get sistemi var hocam Öneririm.
ValderZ dedi: Eğer soğutucunuz iyi ise Xeon X5460 bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu anakarta o işlemci gereksiz Nedenmi? 1-Aşırı güçlü bir işlemci sopurma gerekli. 2-x5450 varken bu işlemci alınmaz. 3-Aşırı pahalı. viycim dedi: Nereden ulaşabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Sahibinden get sistemi var hocam Öneririm.
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #35 RogStrix dedi: Hocam bu anakarta o işlemci gereksiz Neden mi? 1-aşırı güçlü bir işlemci sopurma gerekli. 2-X5450 varken bu işlemci alınmaz. 3-aşırı pahalı. Sahibinden GeT sistemi var hocam öneririm. Genişletmek için tıkla... AliExpress'de falan ucuza bulunabiliyor hocam.
RogStrix dedi: Hocam bu anakarta o işlemci gereksiz Neden mi? 1-aşırı güçlü bir işlemci sopurma gerekli. 2-X5450 varken bu işlemci alınmaz. 3-aşırı pahalı. Sahibinden GeT sistemi var hocam öneririm. Genişletmek için tıkla... AliExpress'de falan ucuza bulunabiliyor hocam.
viycim Picopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #36 RogStrix dedi: Hocam bu işlemci bildiğiniz bir işlemci değil Isınma sorunu Yaşarsınız çünkü bu işlemcinin Temel yani gpusu gelişmiş değil. Genişletmek için tıkla... Benim işlemci 2-3 yıl 100 derecede çalıştı ama erimedi yani pek de sorun olmaz
RogStrix dedi: Hocam bu işlemci bildiğiniz bir işlemci değil Isınma sorunu Yaşarsınız çünkü bu işlemcinin Temel yani gpusu gelişmiş değil. Genişletmek için tıkla... Benim işlemci 2-3 yıl 100 derecede çalıştı ama erimedi yani pek de sorun olmaz
RogStrix Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #37 ValderZ dedi: AliExpress'de falan ucuza bulunabiliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Haklısınız size bir şey demiyorum .Yanlış anlaşıldı isem özür dilerim Vergi malesef baya sıkıntılı hocam
ValderZ dedi: AliExpress'de falan ucuza bulunabiliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Haklısınız size bir şey demiyorum .Yanlış anlaşıldı isem özür dilerim Vergi malesef baya sıkıntılı hocam
viycim Picopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #38 RogStrix dedi: Sahibinden get sistemi var hocam Öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet ben Zebramo da kullanıyorum o da iyi. Satış yaptım gayet güvenilir. ValderZ dedi: AliExpress'de falan ucuza bulunabiliyor hocam. Genişletmek için tıkla... AliExpress'teki kartlar markasız falan olduğu için düzgün soğutma var mı bilemiyorum bir de vergi işi var ç
RogStrix dedi: Sahibinden get sistemi var hocam Öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet ben Zebramo da kullanıyorum o da iyi. Satış yaptım gayet güvenilir. ValderZ dedi: AliExpress'de falan ucuza bulunabiliyor hocam. Genişletmek için tıkla... AliExpress'teki kartlar markasız falan olduğu için düzgün soğutma var mı bilemiyorum bir de vergi işi var ç
RogStrix Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #39 viycim dedi: Benim işlemci 2-3 yıl 100 derecede çalıştı ama erimedi yani pek de sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Bunun nedenini aramak yerine kullanmak ne bileyim hocam garip. viycim dedi: AliExpress'teki kartlar markasız falan olduğu için düzgün soğutma var mı bilemiyorum bir de vergi işi var Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci soğutucu önerisi isterseniz önerebilirim?
viycim dedi: Benim işlemci 2-3 yıl 100 derecede çalıştı ama erimedi yani pek de sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Bunun nedenini aramak yerine kullanmak ne bileyim hocam garip. viycim dedi: AliExpress'teki kartlar markasız falan olduğu için düzgün soğutma var mı bilemiyorum bir de vergi işi var Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci soğutucu önerisi isterseniz önerebilirim?
viycim Picopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #40 RogStrix dedi: Hocam işlemci soğutucu önerisi isterseniz önerebilirim? Genişletmek için tıkla... Benim işlemcinin BIOS'ta 21 derece oyunda 30 derece olduğunu ve soğutmamın daha bir yıllık garantili olduğundan ayrıca çok az ses çıkaran bir soğutma olduğundan haberin yok sanırım (Bu arada kule soğutma değil tekli Akasa fan.)
RogStrix dedi: Hocam işlemci soğutucu önerisi isterseniz önerebilirim? Genişletmek için tıkla... Benim işlemcinin BIOS'ta 21 derece oyunda 30 derece olduğunu ve soğutmamın daha bir yıllık garantili olduğundan ayrıca çok az ses çıkaran bir soğutma olduğundan haberin yok sanırım (Bu arada kule soğutma değil tekli Akasa fan.)