LGA 775 İşlemci Ve Anakart Önerisi

Mail'e mesaj at.

PSU model olarak ne önerirsiniz. Bir de kaçlık almam gerekir.( siteden hesapladım 400w öneriyor ama siz kaçlık kullanıyorsunuz) Anakart modelini değiştirmem gerek var mı oc düşünüyorum da gerektiğinde yapıcam

Everest harici 350w bütçe var ise 400w kaliteli bir psu alın.Anakart değiştirmeye gerek yok rahat oc yapabilirsiniz.Ben 400W kullanıyorum kasayla birlikte gelmişti çok kaliteli değil fakat yeterli geliyor.

TX Powermax marka 400w PSU Hepsiburada.com üzerinde çok ucuz bir fiyata satılıyor GTX 960 2 GB Tek fanlı modeli ile kullandım sorunsuz çalıştı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim sorunsuz çalışıyorsa neden almayayım. Bir sorum daha var montaj nasıl yapacağım sonuçta 2. El alıyorum ve kitapçık olmayacak kasa güç düğmeleri gibi şeyleri nasıl bağlayacağım

Technopat kanalında bulabileceğiniz montaj videoları mevcut ayrıca anakart modelinize göre arama yapıp montaj videosu bulabileceğinize eminim

İlk başta anakartı monte etmenin oldukça
endişe verici birşey olduğunu tecrübeleyen birisiyim lakin fazla telaş yapma sonuçta anakartın üstündeki her girişin ve çıkışın PSU'da bir eşdeğeri var.Kısaca şu an için kartı fazla hırpalama yada kırma montaj muhakkak bir şekilde hallolur.

Yardımlar için teşekkür ederim sistemi toplayınca son durumu atarım.

Yardımlar için teşekkür ederim sistemi toplayınca son durumu atarım.
Anakart ve psu yu takamam derseniz bir bilgisayarcıya veya internet kafeye götürün bazıları ücretsiz yapıyor ücret alsalar bile 10-15 Tl arası birşey alırlar.Gerisini takmak kolay zaten.

Sadece Anakart ihtiyacım var şu an ücret olarak e düşünüyorsunuz
Anakart ve psu yu takamam derseniz bir bilgisayarcıya veya internet kafeye götürün bazıları ücretsiz yapıyor ücret alsalar bile 10-15 Tl arası birşey alırlar.Gerisini takmak kolay zaten.
Takarım diye düşünüyorum tüm parçalar gelsin bakıcam. Anakart farklı model olarak ne alabilirim bir de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…