LGA 775 pin işlemci önerisi

Mehmet1297

Decapat
Xeon harici P5B'ye uygun bir islemci ariyorum. Yardim edebilecek biri varsa cok mutlu olurum. R7 240'a darboğaz yapmayacak bir işlemci.

Eğer imkanın varsa n11 gibi sitelerden ya da aliexpress ten Xeon X5460 işlemci al. Ben alalı 3 hafta oluyor gayet memnunum. İmkanın yoksa da Quad serisi 8xxx olan herhangi bir işlemci alabilirsin

Eğer imkanın varsa n11 gibi sitelerden ya da aliexpress ten Xeon X5460 işlemci al. Ben alalı 3 hafta oluyor gayet memnunum. İmkanın yoksa da Quad serisi 8xxx olan herhangi bir işlemci alabilirsin
Bu modlama islemini felan yapmayi bilmiyorum bir zarar veririm islemciye diye korkuyorum

Bu modlama islemini felan yapmayi bilmiyorum bir zarar veririm islemciye diye korkuyorum
Çok basit olay korkmanıza gerek yok. Modlanmış hazır satılan işlemcilerden alıcaksınız zaten. Tek yapmanız gereken anakartın işlemci soketinde bulunan 2 ufak plastik parçayı anakart pinlerine zarar vermeden kesmek. Falçata ile kesebilirsiniz problem olmaz.

Ali expresten ne kadar aldin birde 2.el
mi sifirmi

reis aldim islemciyi 100 tl ye 2.el sahibi takicak ben hic ellemicem dahi modluymuş zaten fiyat iyimi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…