LGA 775 Sokete Xeon İşlemci Takma

Makaleler
1
Yer
Detroit
Beyler anakartım bu: Anakart - Hızlı Resim şu an kullandığım işlemci ise bu: İşlemci - Hızlı Resim bu işlemciyi yükseltmek istedim ve biraz araştırdıktan sonra en mantıklı seçenek Xeon işlemciler gibi geldi. Modlu Xeon alacağım sorularım ise şunlar:
1-BIOS modlama işlemi benim anakartıma uygun mudur? Çünkü biraz bakındım hazır modlu BIOS'lara ve benim anakartım için olanı bulamadım :/
2-BIOS'u da modladıktan sonra herhangi bir sorun yaratır mı anakartım?
3-Sanırım benim anakartıma takılabilecek en güçlü seri Xeon serisi RX 570I Besleyebilecek bir Xeon işlemci var mıdır?

Şu BIOS modlama olayında kafam çok karıştı yardımcı olun ne olur :D

İşlemci ona göre kodlanmışı al bence Letgo,dan ben ASUS G41P5 kullanıyorum 775 pin ben ona 1 yıldın Xeon kullanıyordun değiştirdin YouTube bunuda ilgini açıklamalar var.

İşlemci ona göre kodlanmışı al bence Letgo,dan ben ASUS G41P5 kullanıyorum 775 pin ben ona 1 yıldın Xeon kullanıyordun değiştirdin YouTube bunuda ilgini açıklamalar var.

Anlamadım tam olarak demek istediğini dostum ona göre kodlanmış derken? Ben zaten modlu Xeon'lardan alacağım

Anlamadım tam olarak demek istediğini dostum ona göre kodlanmış derken? Ben zaten modlu Xeon'lardan alacağım.

Yani eğer sorum çıkarmazsa 775 pin kodlanmış al ama bazen sorum çıkarabiliriyor ben Xeon ile aynı güç, de olan Quad Core 9650 öneririm 4 Core 8 there 3.0 GHz.

Yani eğer sorum çıkarmazsa 775 pin kodlanmış al ama bazen sorum çıkarabiliriyor ben Xeon ile aynı güç, de olan Quad Core 9650 öneririm 4 Core 8 there 3.0 GHz.

Anladım çok teşekkürler fakat ben bulamadım dediğiniz işlemciyi satılmıyor artık sanırsam siz biliyor musunuz nereden satın alabilirim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı