LGA775 anakart tavsiyesi

alperengalip

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eski bilgisayarımı başka bir eve götürüp orada kullanacağım. Üzerindeki anakart 4 GB RAM destekliyor. İşlemci üzerinde bir miktar overclock var, 3, 33GHz'den 4GHz'ye yükselttim stok soğutucu ile boşta 40 derece civarı yükte 80-90 derece (notebook kullanıcısı olduğum için bana bu değerler normal geliyor yüksek sıcaklıklar ise söyler iseniz sevinirim) üzerine GT500 serisi bir ekran kartı alacağım. RAM'i 6 GB yapmayı düşünüyorum. Ve hatta soğutucu alır isem overclocku birazcık daha arttırmayı düşünüyorum. Ama anakartım maximum 4 GB 667MHz RAM destekliyor şu an üzerinde 800MHz DDR 2 RAM var. Sizden istediğim bildiğiniz önerdiğiniz DDR2 minimum 6 GB RAM destekleyen 800MHz RAM frekansına sahip bu anakartdaki gibi overclock yapabileceğim bir anakart var ise yazmanız. Bir de bu anarta 4 GB RAM+aynı overclockla aynı işlemci +GT500 serisi bir ekran kartı ile scrap Mechanic'de kaç FPS alırım yükseltme sebebim de aslında bu oyun. Belki lazım olur şu anki sistem ve bulabildiğim ürün linkleri:
Anakart:
İşlemci:
Sabit disk:
Ekran kartı (ekran kartım besleme arızasına düştü):
NVIDIA GeForce 7200 GS Specs (linkdeki gpu ve anakart üzerine fanlı soğutucu var)

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakarta yüzde kaça kadar overclock yapabilirim? Overclocksuz işlemci (benim gözümde) Yok gibi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…