M MASKELİSAYKO42 Hectopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2018 #1 Elimde olan ASUS P5KPL-AM SE anakartın işlemci yuvasını kırdığım için; XEON 5410 İşlemci DDR2 2X2 800 MHZ RAM Nvidia 9400GT Ekran kartı Yukarıdaki donanımları destekleyen anakart önerir misiniz? Sıfır olmadığı için 2.el alacağım, link bırakırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2018
Elimde olan ASUS P5KPL-AM SE anakartın işlemci yuvasını kırdığım için; XEON 5410 İşlemci DDR2 2X2 800 MHZ RAM Nvidia 9400GT Ekran kartı Yukarıdaki donanımları destekleyen anakart önerir misiniz? Sıfır olmadığı için 2.el alacağım, link bırakırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kalanlı Bölme Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Anamur/Mersin 10 Nisan 2018 #2 Aynısından alabilirsin veya G31 chipsetli herhangi bir kartı alabilirsin.
M MASKELİSAYKO42 Hectopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #3 Marka model önerebilecek
Kalanlı Bölme Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Anamur/Mersin 11 Nisan 2018 #4 MASKELİSAYKO42 dedi: Marka model önerebilecek Genişletmek için tıkla... Şu model desek bulamazsın zaten 2. el sitelerinden kendin araştırman lazım. Şimdi buradan sana önerecek olan kişi 2. el siteleri karış karış gezmek zorunda. Senin "şu olur mu" "bu olur mu" diye sorman gerekiyor.
MASKELİSAYKO42 dedi: Marka model önerebilecek Genişletmek için tıkla... Şu model desek bulamazsın zaten 2. el sitelerinden kendin araştırman lazım. Şimdi buradan sana önerecek olan kişi 2. el siteleri karış karış gezmek zorunda. Senin "şu olur mu" "bu olur mu" diye sorman gerekiyor.
M MASKELİSAYKO42 Hectopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #5 Pegatron marka anakart buldum ama ekran kartlarımdan hiç birinde görüntü vermedi sebebini bilen varmı
Pegatron marka anakart buldum ama ekran kartlarımdan hiç birinde görüntü vermedi sebebini bilen varmı
lunarov Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 294 11 Nisan 2018 #6 MASKELİSAYKO42 dedi: Pegatron marka anakart buldum ama ekran kartlarımdan hiç birinde görüntü vermedi sebebini bilen varmı Genişletmek için tıkla... Markadan kaynaklandığını sanmıyorum. Anakartın PCI-Express slotu bozuk olabilir.
MASKELİSAYKO42 dedi: Pegatron marka anakart buldum ama ekran kartlarımdan hiç birinde görüntü vermedi sebebini bilen varmı Genişletmek için tıkla... Markadan kaynaklandığını sanmıyorum. Anakartın PCI-Express slotu bozuk olabilir.
M MASKELİSAYKO42 Hectopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2018 #7 lunarov dedi: Markadan kaynaklandığını sanmıyorum. Anakartın PCI-Express slotu bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Anakart ı sevdim ama ekran kartım olmazsa başka anakarta bakacaz artık
lunarov dedi: Markadan kaynaklandığını sanmıyorum. Anakartın PCI-Express slotu bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Anakart ı sevdim ama ekran kartım olmazsa başka anakarta bakacaz artık