LGA775 ve DDR3 anakart önerisi

Kendi sisteminde dene. Zaten bir sorun olursa sistem kendini korumaya alıyor yeni sistemlerde. Anakart ya da işlemci yanması eskide kaldı.

Sistemi kurcalamak istemiyorum yanlış bir şey yaparsam eski haline nasıl alacağımı bilmiyorum.

Overclock şöyle. İşlemci ve anakartlarda bir ibare var. Ona dikkat et.

O ibareyi nasıl anlayabilirim hocam Intel sistemler hakkında çok az bilgim var.

Teşekkür ederim tavsiye için, overclock için müsait mi anakart?

Yapılıyormuş ve çöp diyenler için bir şey söylemeden edemeyeceğim sistemde Q9400 var işlemci olarak RAM 8 var SSD var makinede ve Windows 10 da tatmin edici kadar hızlı çalışıyor bir de ekran kartı olsa güzel çoğu oyunu oynatacağını düşünüyorum. 12 senelik makine

BIOS sıfırlarsın. En kolay şey

Almana gerek yok boşuna paranı sokağa atma

Evet bende overclock yaparak bunun gibi amaçları gerçekleştirmeyi deneyeceğim. İleride modlu Xeon işlemci veya Q9550 gibi işlemcilere overclock yaparak çoğu oyunu düşük ayarlarda bile olsa oynatabileceğini düşünüyorum.

Şöyle bir sorun yaşadım ben anakartı aldığımda mod atmışlar anakarta BIOS da Xeon işlemci çalıştırmak için Intel işlemci taktığımda PC açılıştı tam start alırken kendini kapatıp açıyordu BIOS'u temizledim sorun kalktı ortadan.

Sizin anakartınız bu sanırım, böyle 2 adet ilan buldum biraz indirim yapıp almayı düşünüyorum hocam teşekkür ederim.

Te.

Test edip almayı düşünüyorum ama test etme fırsatım olmazsa uğraştıracak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…