LGBT tercih mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu lgbtq+ yi abartan iğrenç insanlar var, sokaktaki protestoları desteklemiyorum ve yanlış buluyorum kendi halinde olanlara saygım sonsuz.
Hayır hastalık değildir bu kadar cahil olmayın evet hormonal bozukluklar da oluyor fakat tek sebebi bu değildir.

LGBT değil eş cinsel olmak seçimdir. LGBT bu hakları savunmada değil radikal solcuların propaganda yaptığı bir politika aracı olarak kullandığı bir şey. Eğer kadın veya eş cinsel olduğunuz için eziliyorsanız azınlık haklarını değil insan haklarını savunun çünkü siz bir insansınız.

"Doğuştan gelmiyor" diyerek "hastalık" yakıştırması yapan insanlar buyursunlar hayatlarını sadece üremek, avlanmak, savaşmak gibi doğuştan gelen ilkel içgüdüleriyle sürdürsünler. Ayrıca Atatürk'ün ikinci sözü doğru değil.

Son düzenleme:
İslamda LGBT:
Bilindiği gibi akla hemen Lut kavmi gelir, bu yüzden müslümanlar genelde homofobiktir. Ama yine herkesin bildiği özel hayat kavramı LGBT gibi azınlıklar olunca yok olur
Dinlerde yasak denmesi
Benim dinimde sırf sesini çıkarmadıkları için Lut Kavmi helak oldu. Ne desteklemek ne de saygı duymak zorundayım. Git hemcinsinle hangi sapıklığı yaşıyorsan az ötede yaşa.

LGBT'yi hiç bir zaman desteklemedim ve desteklemeyeceğim. Ama saygım sonsuzdur. Eş cinsel olan çok fazla arkadaşım var ve hepsi ile de iyiyim. Bir zararlarını bile görmedim şu zamana kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…