LGBT tercih mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal bir tercih derken?
"Bu durumda bir gariplik olmadığını düşünüyorlar" manasında.

Ve lütfen TPD'nin açıklamasını okuyun.
Zamanında denk gelmişti ve okumuştum da, bir daha da okuyayım ama fikrimi değiştirmez.

Ayrıca, bu dediklerimden "Sen, bu insanları ötekileştiriyorsun!" diyenler elbet çıkacak, muhtemelen bu siz de olabilirsiniz; ben bu bireylere saygı duyuyorum ve asla ötekileştirmiyorum ama birileri de gelip kafamıza kafamıza "LGBTQ+ üyelerine saygı duymak zorundasın!" gibi bir söylemde bulunup şahsıma veya bir başkasına saygısızlık yaparsa o kişi saygı falan beklemesin. Kendi kendini "ötekileştiren" LGBTQ+ üyelerinin de olduğunu bilin.

İran'daki eşcinseller idam edilmeyi tercih ediyor o zaman

Madem saygı tercih diye diye geziyorsun. Sen de benim dinime saygılı konuşacaksın. Bunu yapamıyorsanda öğreneceksin. Benim dinim destek vermeyi yasaklıyor.

İfadeler: kcg
Hocam ben daha çok siyasi propaganda yapanlara kızıyorum. Sonrasında ciddi bir algı operasyonu yapılıyor ne yazık ki.

Şimdi X kişisi çocuğu yaşında bir kıza aşık olduğunda bu pedofili olmuyor da tercih meselesi mi oluyor? Eğer tercih meselesi oluyorsa gelecekte vay halimize...
İnsan kime aşık olacağını seçemez, ve pedofiliyi savunduğumu söylemedim. LGBT topluluğu şiddetle pedofiliyi kendine dahil etmiyor
Benim yazdığım şeyden bunu nasıl çıkardın?
Eşcinsel demek gay/lezbiyen/homoseksüel demek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…