LGS 2.1 yüzdelik ile tercih listesi nasıl olmalı?

SametErkann38

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bu sene LGS'ye girdim ve 2.1 yüzdelik aldım ve bugün buna göre bir tercih yaptım.
1-Sümer Fen Lisesi.
2-Kayseri Fen Lisesi.
3-Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi.
4-Sami Yagın Anadolu Lisesi.
5-Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi.
6-Mehmet Altun Uzay Ve Havacılık.
7-Sema Yazar Anadolu Lisesi.
Not; Zaten son iki tercihim ölü terccih bunu biliyorum sizce nasıl bir tercih olmuş?
Not2: Bu liseteden ilk 3 dekilerden birinin gelme şansı var mı? Eğer bu il 3'ten biri gelmeyip diğer okullardan bir okul gelirse ikinci tercih yani nakil yapmalı mıyım ilk 3 okul dışındaki okullar hakkında pek bir bilgim yok ondan dolayı soruyorum.
Yorum yaparsanız sevinirim.

İnanın bana Kayseri fen lisesi Osman ulubaş'tan bile iyi olabilir 1'e yazmanızı tavsiye ederim. (6 ay civarı orada okudum)

İnanın bana Kayseri fen lisesi Osman ulubaş'tan bile iyi olabilir 1'e yazmanızı tavsiye ederim. (6 ay civarı orada okudum)
onaylattım zaten tercihimi de sümer gelmez zaten yüksek ihtimalle ondan ikiye Kayseri feni yazdım umarım gelir

Onaylattım zaten tercihimi de sümer gelmez zaten yüksek ihtimalle ondan ikiye Kayseri feni yazdım umarım gelir.

Eğer Kayseri fen çıkarsa 11-C sınıfına gidip Mert'in selamı var derseniz büyük kıyak olur benim için. Oradakiler de size kıyaklık yaparlar

Eğer Kayseri fen çıkarsa 11-C sınıfına gidip Mert'in selamı var derseniz büyük kıyak olur benim için. Oradakiler de size kıyaklık yaparlar
tamamdır çıkarsa bende o iş

b
tamamdır çıkarsa bende o iş
bu seneki 11 ler demi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…