LGS 2-3 gün konu anlatımı izlemeli miyim?

Netlerin mükemmel. Ama fen lisesi 1 2 yanlış istiyor ( fen lisesi için konuşuyorum, istemiyosan önemi yok ) çalışmayı bırak bence.

Netlerin mükemmel. Ama fen lisesi 1 2 yanlış istiyor ( fen lisesi için konuşuyorum, istemiyosan önemi yok ) çalışmayı bırak bence.
Hocam biliyorum ama Türkiye şartları için yeterli değil gerçekten anadolu lisesi bile kazanamıyorum matematiğim yok çünkü

Hocam biliyorum ama Türkiye şartları için yeterli değil gerçekten Anadolu lisesi bile kazanamıyorum matematiğim yok çünkü
OBP puanın iyi mi? En kötü onla yerleşirsin, tabii bunlar sınavdan sonra konuşulucak konular, sınavdan sonra okul arayışına girsen daha sağlıklı olur sonuçta puanlar değişiyor.

Hocam biliyorum ama Türkiye şartları için yeterli değil gerçekten anadolu lisesi bile kazanamıyorum matematiğim yok çünkü
Valla lgs'de acıyıp matı kolay yaparlarmı bilmem. Ama sen gende mat sorularını doğru yapmaya çalış. Bak dostum sakın anlamadığın soruları işaretleme çok güzel netlerin var boşa gitmesin, düşük puan alma

OBP puanın iyi mi? En kötü onla yerleşirsin, tabii bunlar sınavdan sonra konuşulucak konular, sınavdan sonra okul arayışına girsen daha sağlıklı olur sonuçta puanlar değişiyor.
obp Puanım yani 87-88 arası geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…