LGS 2. dönemde nasıl bir yol izlenmeli?

Abdullah7

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF A15-7535hs-RTX4050
Sadece 1 dönemden sorumluyuz. Özellikle 2020 tayfanin yorumlarını bekliyorum.
Ort sonuçlar:
D/y
Türkçe 18/2
İnkılap 10/0
İngilizce 10/0
Din 9/1
Matematik 18/1/1
Fen 18/2

Matematik ya da fen değişebiliyor. Sözel kısmı sabit diyebilirim.
Adamakıllı ders çalışmam, gelişine göre.
Çalışmadığım için kendimi diken üstünde hissediyorum.
Sizce ne yapmak gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ben de bu sene LGS giriorum bu kadar iyi degilim 320 puan falan yapıyorum 400 ve üstü dönem sonuna kadar olur mu olursa nasıl yol izlemeliyim.

Türkçe: 14 D 6y.
Mat: 4D 11y.
Fen: 14D 5y.
Din: 7D 3y.
Sosyal: 6D 4y.
İngilizce: 2D 3y ing için çok bir şey yapamiorum.

Bende LGS'ye gireceğim. Denemelerde 370 puan falan alıyorum. Kendi uygulayacağım ve sana tavsiye edeceğim şey nisana kadar Full test çözüp konu eksiklerini tamamlamak ve nisandan sonra günde 1 deneme çözmek. Ve gördüğüm kadarıyla soruları yapamasan da işaretliyorsun. Bence işaretleme netin artar.

İlk başta konuları baştan sona tekrar edin konuların özetlerini çıkarın konuları unuttuğunuzda çıkarıp okursunuz en azından bir daha konuları tekrar edip süre kaybetmezsiniz ama uzun sürmesin sonrasında sorular çözmeye başlayın her gün paragraf çözmeyi rutin hale getirin haftada en az 4 gün matematik, fen ve Türkçe çözün diğer günlerde din İngilizce ve sosyali yaparsınız. Belirli bir süre soru çözdükten sonra artık denemelere başlayabilirsiniz. En iyi verebileceğim tavsiye mutlaka yapamadığınız sorunun çözümüne bakın.

Hocam zaten 15 tatil ve bu süreçte tekrar ettim paragrafta 4 kitap bitirdim denemede baya çözdüm bu zamanda 15 tatilde

Hocam nisandan sonra da deneme mantıkli ama o kadar deneme nereden bulacağım bir de hocam mat ta bazı sorualri sallio öbürlerini yapio.

Sen gene de çöz yanlışlarına bakmayı da unutma.

Tamam hocam.

İnternette çözümlü videoları olan kitapları tavsiye ederim. Bende konu anlatımlı hiperzeka var. YouTube'dan açıyorum çözdüğümün cevabına bakıyorum çözemediğimin nasıl çözüldüğüne bakıyorum yanlışlarıma bakıyorum gayet iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…