LGS 2020 puan yükseltme

Arkadaşlar ben 7. Sınıfım. Bizim kendi denemelerimizde;
1. Hatırlamıyorum Adını:0.04-0.20 Yüzde
2.Okulistik: İl=0.05-0.18 Genel=0.03-0.21
Gibi skorlar çıkarıyorum. Çalışmadan alınan yüzdeler çünkü habersiz veriyorlar sınavı bize. Sizce çalışacağımı göz önüne alırsak Çapa Fen'e girer miyim? Ayrıca 8. Sınıf aman aman zor mu?

Girebilirsin ben de 7'de öyle yapıyordum ama 8'in matematiği yeni nesiline alışmak ciddi süre istiyor zor ama girersin elbette 7. sınıfa çok bakma ama ben çok kolay sınavlardan 450 alırdım şimdi zor sınavlardan 450 460 alıyorum sen de yaparsın bence sadece çalış ve en önemlisi zaman geçmiyor deme ben 1. dönemde çalışmadım 2'de çalıştım (7. sınıfta mattan 1Y yapardım sadece denemelerde)

8.sınıf ta konuları anlarsan bayağı kolay yani bu sınıfta tabii ki çalısmak önemli ama konu anlatımı bu sınıfta daha da önem kazanıyor.
Fakat 7.sınıftan 8'e geçerken ilk başlarda çok ciddi düseceksin örneğin: Mat 3 net. Şu anda 460 p civarındayım ve LGS 1 hafta kaldı sen bence kazanırsın sınavı simdiden sınava odaklanmaya başlamasın ilk baslarda mattan e net çıkarırsan sakın üzülme 8.sınıf zor diye moral bozma 8.sınıf bence kolay (Karekök hariç ) başarılar.
Not: türkçem berbat lütfen banlamayın

Bence hepsi kolay ama Türkçe yazım yanlışı zor ya bir de bugün LGS'ye yakın bir sınavda 410 aldım LGS'de 465 yapar mıyım (normalde o puanlardayım o sınava gözel bir durum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…