LGS 2021 nasıl geçti?

Kitapçığa bakabildim atan arkadaş sayesinde. Nesi zor anlamadım. 2-3 tane görsel koyunca mı zorlandınız? Yeni nesil sorular dediğiniz bu mu? Triggerlamaya çalışmıyorum ama "eleyici" sınav görmemişsiniz. Hayatınızda başarılar.

Sözelde Türkçe çok zordu. Sayısal zaten aşırı zordu. Yani normal sınavdı girdim çıktım. İyi liseye gitsekte kötü liseye gitsekte aynı yere geliyoruz. Bana göre önemli olan üniversitedir.

Hocam siz eğer 12. sınıfsanız size kolay gelir tabii belki sizin dediğiniz ''eleyici'' diye bahsettiğiniz sınav bir başkası için çok kolay olabilir yanlış düşünce tarzı.

Sözelde Türkçe çok zordu. Sayısal zaten aşırı zordu. Yani normal sınavdı girdim çıktım. İyi liseye gitsekte kötü liseye gitsekte aynı yere geliyoruz. Bana göre önemli olan üniversitedir.
3 yıl sonra onun da pek bir önemi olmadığını anlayacaksın. Gerçi o zamana kadar düzelir belki.
Hocam siz eğer 12. sınıfsanız size kolay gelir tabii belki sizin dediğiniz ''eleyici'' diye bahsettiğiniz sınav bir başkası için çok kolay olabilir yanlış düşünce tarzı.
13 sayfa boyunca "eleyici, çok eleyici" gibi şeyler okuyunca beklenti oluşmuştu hocam. Yoksa saygısızlık etmiyorum yanlış anlaşılmasın. Ben de o yollardan geçtim.

Matematikte birkaç soruya bakabildim pek farklı değildi geçen senelerden.

Bende bakındım biraz Türkçe arkadaşların genelinin dediği gibi kolay matematikte bazı sorularda ben bile zorlandım bence 2021 LGS'de en eleyici ders Matematik olmuş her zamanki gibi.

LGS 2019'dan 421 LGS 2020'den 404 falan aldim galiba ama bu sene LGS 2021'ye girdim ve 328 aldım galiba. Mesleğe gitmek istemiyorum ne yapacağım ben.
Hocam kardeşimde öyle sanırım puanlae düşer. Şu an puanı 420 430 civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…