WalterMeteWhite Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #181 Cevap anahtarı yayınlandı: @Linuxginar ne yaptın hocam? Kaç netin var?
syntaxis Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Eskişehir 6 Haziran 2021 #182 Kitapçıkları dağıtmadılar, nasıl kontrol edeceğiz?
Bertug Tosun Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 426 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #183 Matematiği sanırım bilerek zor sormuşlar. Geçen yıl tam puan yapan kişi sayısı çok fazla olduğu için matematik sorularını zor yaptıklarını söylediler haberde. Uzmanlar öyle diyordu kısaca.
Matematiği sanırım bilerek zor sormuşlar. Geçen yıl tam puan yapan kişi sayısı çok fazla olduğu için matematik sorularını zor yaptıklarını söylediler haberde. Uzmanlar öyle diyordu kısaca.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 6 Haziran 2021 #184 Konuyu biraz okudum ama kimse üzülmesin. Dünyanın sonu değil, sağlık olsun.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 6 Haziran 2021 #185 SALOOWEN dedi: Konuya yazdılar mı görmedim ama @Zaqu ve @Linuxginar ne yaptınız hocalarım? Genişletmek için tıkla... Düşündüğün için teşekküür ederim. Matematik çok kötü geçti.
SALOOWEN dedi: Konuya yazdılar mı görmedim ama @Zaqu ve @Linuxginar ne yaptınız hocalarım? Genişletmek için tıkla... Düşündüğün için teşekküür ederim. Matematik çok kötü geçti.
meddoxt Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #186 Sizce bu sene yüzdelikler düşer mi?
syntaxis Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Eskişehir 6 Haziran 2021 #187 Zaqu dedi: Düşündüğün için teşekkür ederim. Matematik çok kötü geçti. Genişletmek için tıkla... "Matematikzedeler" grubuna hoş geldin. Üzülme, kimse doğru düzgün yapamamış. Yüzdelikler, puanlar falan düşer merak etme. meddoxt dedi: Sizce bu sene yüzdelikler düşer mi? Genişletmek için tıkla... Evet düşer. Kimse yapamamış baksana.
Zaqu dedi: Düşündüğün için teşekkür ederim. Matematik çok kötü geçti. Genişletmek için tıkla... "Matematikzedeler" grubuna hoş geldin. Üzülme, kimse doğru düzgün yapamamış. Yüzdelikler, puanlar falan düşer merak etme. meddoxt dedi: Sizce bu sene yüzdelikler düşer mi? Genişletmek için tıkla... Evet düşer. Kimse yapamamış baksana.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 6 Haziran 2021 #188 syntaxis dedi: "Matematikzedeler" grubuna hoş geldin. Üzülme, kimse doğru düzgün yapamamış. Yüzdelikler, puanlar falan düşer merak etme. Genişletmek için tıkla... Umarım, 1 yıl çalıştım ya, 1 yıl.
syntaxis dedi: "Matematikzedeler" grubuna hoş geldin. Üzülme, kimse doğru düzgün yapamamış. Yüzdelikler, puanlar falan düşer merak etme. Genişletmek için tıkla... Umarım, 1 yıl çalıştım ya, 1 yıl.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 6 Haziran 2021 #189 Zaqu dedi: Düşündüğün için teşekküür ederim. Matematik çok kötü geçti. Genişletmek için tıkla... Canınız sağolsun hocam. Önemli olan emek sarf etmek. Sizin de yaptığınızı düşünüyorum.
Zaqu dedi: Düşündüğün için teşekküür ederim. Matematik çok kötü geçti. Genişletmek için tıkla... Canınız sağolsun hocam. Önemli olan emek sarf etmek. Sizin de yaptığınızı düşünüyorum.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2021 #190 Türkçe:1 Yanlış İnkılap:Full Din:Full İngilizce:Full Matematik:5 Yanlış 3 Boş Fen:3 Yanlış Bu arada, Tekrardan merhaba!
Türkçe:1 Yanlış İnkılap:Full Din:Full İngilizce:Full Matematik:5 Yanlış 3 Boş Fen:3 Yanlış Bu arada, Tekrardan merhaba!