LGS 2021 nasıl geçti?

Hocam fazla abartmıyor musunuz geçen senelerden zor değildi. Öbür sene girenler önceki senelerden zor olduğunu söylemede çok ısrarcı.

Ünlem koyun hocam sonuna ironi sonuçta.

Geçen senelerin matematik sorularını rahatlıkla çözüyordum. Bu sene daha zordu.

Bizim zamanımızda Tayyip Erdoğan yoktu diye adamı kaldırsak laf edemez aslında. TEOG öyle kalkmıştı çünkü, ne dersiniz 2023'te öğrenci intikamına?
13 yaşından böyle şeylere girişmen doğru değil. Daha LGS'den yeni çıktın ama şimdiden komünist olmuşsun.

Hocam fazla abartmıyor musunuz geçen senelerden zor değildi. Öbür sene girenler önceki senelerden zor olduğunu söylemede çok ısrarcı.

Ünlem koyun hocam sonuna ironi sonuçta.
Bu sene mi girdin sınava? Uzaktan ev ortamında her sınav kolay çünkü. 2020 LGS de çok kolay geldi bana ama gerçekten zor.
13 yaşından böyle şeylere girişmen doğru değil. Daha LGS'den yeni çıktın ama şimdiden komünist olmuşsun.
Bilmiyorum, daha da sivriliyorum kendisine. Muhtemelen ilk seçimle sandığı boylayacak ama kurtulmak istiyorum artık. Tek gecede sınav sistemimiz değişiyor. Tek gecede İstanbul Sözleşmesi kalkıyor. Tek gecede olan birçok şeye örnek verilebilir, yaşınız kaç olsa da görmek gerekiyor bence.

Geçen sene girdim birlikte girdiklerim geçen seneden zor demişlerdi bu sene de önceki seneden zor deniliyor bu değişmeyecek muhtemelen hiçbir zaman çünkü halkımız mağduru oynamayı çok seviyor.

Geçen sene girdim birlikte girdiklerim geçen seneden zor demişlerdi bu sene de önceki seneden zor deniliyor bu değişmeyecek muhtemelen hiçbir zaman çünkü halkımız mağduru oynamayı çok seviyor.
Veya ortalamanın çok üstündesiniz seviye olarak, kardeşim de öyle biraz. Mağdurun oynandığını pek sanmıyorum. Sınavdan gerçekten ağlayarak çıktı insanlar.

Veya ortalamanın çok üstündesiniz seviye olarak, kardeşim de öyle biraz. Mağdurun oynandığını pek sanmıyorum. Sınavdan gerçekten ağlayarak çıktı insanlar.

Biliyorum o streste ağlamak normal zaten ama eve gidince bu soruları nasıl yanlış yaptım deyip bir daha sinirlenirler çünkü yanlışların çoğu bilmemekten değil dikkatten gidiyor.
Dediğim benim seviyemle alakalı değil sınavların arasında çok fark bulunmadığını düşünüyorum gerçi bunları konuşmaya çok da gerek yok endişe edenler de etmesin olan oldu tatilin keyfini çıkarın liseye geçtiğinizde bu seneyi arayacaksınız

Ben de Türkçe'de yaşadım bunu bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…