LGS 2021 nasıl geçti?

Hocam sizce İzmir, Atakent Lisesi nasıldır? Yoksa 410 puana ondan daha iyisini bulabilir miyim? Atakent 96 OBP ile alıyor.
İyi bir lise tavsiye ederim. Çevresi ve ulaşımı iyidir. 410 puana daha iyisi olmaz.

Girenlere geçmiş olsun öncelikle. Genel çoğunluk için LGS puanınızı standart sapmadan dolayı 5 puan geri atmasını bekliyorum. Elde edilen puan ile geçen senenin liselerini karşılaştırın, gerçeğe en yakın sonuç bu olacaktır bence. Tatilin tadını çıkarın

Bende de öyle oldu, umutluydum sözelde oysa.
@DARKBOX senin nasıldı dostum?

Kanka sonuçlar şöyle;
Türkçe 19D 1B 0y.
İnkılap 9D 1y.
Din 10D 0Y.
İngilizce 9D 1y.
Matematik 8D 6y 6B
Fen 18D 2Y.
Çok kötü hocam . Bu şekilde 404 oluyor. Asla istediğim liseyi kazanamayacağım. Sizin nasıl geçti? Bu arada geç cevap verdim kusura bakmayın.

Türkçe 18 2
İnkılap 10
Din 7 3
İng 10
Mat 14 2
Fen 14 6

Üzülme, 410 400 falan alsan bir şey olmaz. 2020'den kat kat düşük olacak puanlar içini rahat tut. Herkes batırdı... Rahat olsun için, 415 puanlı bir lise istiyorsun diye hatırlıyorum. Girersin ona 404 puanla bu sene.

Ben yaklaşık 370-380 arası alacağım. Geçen sene 384 ile alan bir liseye gitmek istiyorum. Sizce kazanır mıyım?

Emin misiniz hocam? Çünkü bu puan çok ama çok düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…