LGS 2021 nasıl geçti?

Ben ilk LGS'nin ilk tayfasındanım. Ne kadar şansız 2004 tayfa. Seneyede sınav sistemi değişecek. Seçilmiş tayfayız.

Sayısal'da matematik sözelde aşırı kolaydı ben çok rahat yaptım ama matematikten 3 tane çözebildim.

En zora girenler de biraz şanslıydı şimdi 8 tane matematik neti yapıp Adana'nın en iyi Anadolu lisesine giden bir sürü çocuk vardı o zamanlar.

Son teog sınavında 18 bin birinci çıktı. İlk LGS de 18 kişi ful çekti. Bizim burada 310 alan fen lisesine gitti. Bende 250 civarı almıştım. kılpayı kaçırdım feni biraz boşladım boşlamasaydım proje imam hatip e girmiştim.
Ben ilk LGS'nin ilk tayfasındanım. Ne kadar şansız 2004 tayfa. Seneyede sınav sistemi değişecek. Seçilmiş tayfayız.
Bence daha değiştirmezler.

Bizim burada 350 puan alan sınavsız yerleşti. Manisa

ÖSYM sistemini mi diyorlar onlar değişecek diye LGS'yi mi? Burası Türkiye değişebilir yani her an seneye bir bakarız TYT, AYT yerine başka bir şey.

Bizim burada 350 puan alan sınavsız yerleşti. Manisa

ÖSYM sistemini mi diyorlar onlar değişecek diye LGS'yi mi? Burası Türkiye değişebilir yani her an seneye bir bakarız TYT, AYT yerine başka bir şey.

Konular değişmez tabii fakat yeni nesil sorular işte. Tahmin bir de bu fakat ben değişeceğini düşünüyorum.

Konular değişmez tabii fakat yeni nesil sorular işte. Tahmin bir de bu fakat ben değişeceğini düşünüyorum.

Zaten yeni nesil sormuyorlar mı? Bende degişeceğini düşünüyorum ama ondan değil lise sınavı değişti ya ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…