YmnSkbN Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 Merhaba bu yıl LGS'den 440.64 puan yapıp 8.20'lik dilime girdim. Hangi liselere girebilirim? Şehir fark etmez.
Merhaba bu yıl LGS'den 440.64 puan yapıp 8.20'lik dilime girdim. Hangi liselere girebilirim? Şehir fark etmez.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 23 Haziran 2023 #2 Şehir fark etmez derken nerede olduğunu bilmiyoruz ki. Sana Isparta'dan da lise önerebilirler İstanbul'dan da.
Şehir fark etmez derken nerede olduğunu bilmiyoruz ki. Sana Isparta'dan da lise önerebilirler İstanbul'dan da.
Darkside1334 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #3 Lgsn nasıl geldi? Bu arada merak ettim.
TRPoWer Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #4 Şehir fark etmez demek biraz ilginç ama ben size kendi okulumu önerebilirim. Bu dilimle bence Ankara'da gidilebilecek en iyi okul Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ayrıca pansiyonda var.
Şehir fark etmez demek biraz ilginç ama ben size kendi okulumu önerebilirim. Bu dilimle bence Ankara'da gidilebilecek en iyi okul Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ayrıca pansiyonda var.
YmnSkbN Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #5 Aurora1 dedi: Şehir fark etmez derken nerede olduğunu bilmiyoruz ki. Sana Isparta'dan da lise önerebilirler İstanbul'dan da. Genişletmek için tıkla... Şehir farketmez dediğim gibi. Isparta da olur İstanbul da olur Çanakkale de olur.
Aurora1 dedi: Şehir fark etmez derken nerede olduğunu bilmiyoruz ki. Sana Isparta'dan da lise önerebilirler İstanbul'dan da. Genişletmek için tıkla... Şehir farketmez dediğim gibi. Isparta da olur İstanbul da olur Çanakkale de olur.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 23 Haziran 2023 #6 Peki. Isparta'da; Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi, Gönen Fen Lisesi, Yalvaç Fen Lisesi Şarkikaraağaç Fen Lisesi, Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi, Keçiborlu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Işıkkent Anadolu İmam Hatip Lisesi gibi bir çok liseye gidebilirsin. YmnSkbN dedi: Şehir farketmez dediğim gibi. Isparta da olur İstanbul da olur Çanakkale de olur. Genişletmek için tıkla... İlginçmiş.
Peki. Isparta'da; Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi, Gönen Fen Lisesi, Yalvaç Fen Lisesi Şarkikaraağaç Fen Lisesi, Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi, Keçiborlu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Işıkkent Anadolu İmam Hatip Lisesi gibi bir çok liseye gidebilirsin. YmnSkbN dedi: Şehir farketmez dediğim gibi. Isparta da olur İstanbul da olur Çanakkale de olur. Genişletmek için tıkla... İlginçmiş.
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #7 Darkside1334 dedi: Lgsn nasıl geldi? Bu arada merak ettim. Genişletmek için tıkla... 466 genel 3,5 - il 4,5
Darkside1334 dedi: Lgsn nasıl geldi? Bu arada merak ettim. Genişletmek için tıkla... 466 genel 3,5 - il 4,5