LGS 2023 Bu Net Sonuçlarına Göre Hangi Yüzdelik Dilime Girilir?

%1'lik dilime bu netlere bakılırsa girebilir. Stres yapmasın. Dikkat hatası yapmamaya çalışsın. Soruları iyice okusun. Sorudaki hangileri yanlıştır, doğrudur gibi ifadelere çok dikkat etsin. Kardeşinize başarılar. İnşallah dilediği gibi olur.

Dostum geçmiş senelerdeki sınavları çözmek çok doğru sonuç vermiyor, bence bu sonuca göre hareket etmeyin ama kardeşinize söylemeyin güveni kırılır. Bunu dememin sebebi ise şu; soru bankaları her sene sınav sorularını türetip soru çıkarırlar, az çok soru çözüyorsa, okulda dersi dinliyorsa o sınavdaki soruları yüzlerce kez görmüştür, bu yüzden geçmiş senelerdeki LGS'lerden çok iyi sonuç çıkartabilir, kaldı ki 2020 LGS çok kolay.
Tavsiye verecek olursam LGS'de sınavda salladığı soruların hepsini yanlış çıkartan biri olarak benim de tavsiyem sakın bulamadığı soruyu sallamasın! Ben bunun yüzünden %0,5 geriye düşmüştüm. Umarım kardeşiniz başarılı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…