LGS 2023 İzmir fen lisesi gelir mi?

Fen lisesi yerine Bornova Anadolu lisesi (bal) öneririm. Çok güzel okuldur ama fen istersen yığılma olmazsa rahat girersin.

Atatürk Lisesi gelirse şükret!
İFL gelir gelmesine de ondan önce yabancı liselere (Robert/Alman/St Joseph/Üsküdar Amerikan vs.) baksan daha güzel olur. Devlet liselerinin kalitelerinin (İzmir Fen dahil) pek iyi olduğunu söyleyemem.

İyi de abi özel liselirin fiyatı cidden fazla ve bu adamın gidebileceği devlet liseleri o kadar da kötü değil. Ben devlet lisesinde okuyorum gayet de memnunum.

Atatürk gelmez mi hocam? O kadar mı kolaydı sınav?

Sınav bence baya basitti ama bence Atatürk gelir ucundan da olsa. Çünkü çok fazla gereksiz kişi fulledi veya 1 yanlış yaptı. Ondan dolayı çok fazla yığılma olacak. MEB adam gibi sınav yapamıyor

Atatürk gelmez mi hocam? O kadar mı kolaydı sınav?
Gelir hocam, İzmir Fen de gelir. İroni yapayım demiştim Ama evet, en kolay LGS sınavı bu olsa gerek. Fen sorularına bakmadım ama matematik sorularını 15-20 dakikada kağıt kalem kullanmadan çözdüm. Feni eleyici sormuş olabilirler, ama yine de pek zor olduğunu sanmam. Arkadaş ucu ucuna girer gibi İFL'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…