LGS 2023'te yaşadığım başarısızlık

Dönem boyunca o kadar çaba sarf etmeme rağmen hepsi suya düştü. Üstelik imam hatip ya da sosyal bilimler liselerini hiç istemiyorum, acaba 420-430 puanlık herhangi bir lise beni alabilir mi?

Anadolu lisesi falan tutmuyor mu? Bence böylesi daha iyi fen lisesine gitsen tüm okul inek olur gerçekten çok sıkıcı oluyor.

Ben diğerleri gibi yatakta yan yatıp tiktok izlemedim, oturup çalıştım, üstelik her gün spordan dönüyordum yorucu bir şekilde en az 3 saat çalışıyordum, spora gitmediğim günler en az 5 saat çalışıyordum.

Soruların üzerinde çok bekledim matematikte, o yüzden vakit kaybı yaşadım yoksa 14'e 4 yapabilirdim.

Anadolu lisesi falan tutmuyor mu? Bence böylesi daha iyi fen lisesine gitsen tüm okul inek olur gerçekten çok sıkıcı oluyor.
Ankarada yaşıyorum, 400 puana yakın hep sosyal bilimler ve imam hatip liseleri var, daha alçak puan ile Anadolu Lisesi 350 puan ile alıyor.

Ankarada yaşıyorum, 400 puana yakın hep sosyal bilimler ve imam hatip liseleri var, daha alçak puan ile Anadolu Lisesi 350 puan ile alıyor.

Çok da önemli değil. İsterse okul full Suriyeli, Afgan dolu olsun yine de derslere çalışılırsa YKS 1.si bile olunabilir.
Sen ne anlatıyorsun konunun başından beri? Çalışsaydın ne demek? Çalışmasam buraya yazar mıydım? Hem sen YKS 1.si oldun mu da böyle rahat konuşabiliyorsun?

Ankara'da yaşıyorum, 400 puana yakın hep sosyal bilimler ve imam hatip liseleri var, daha alçak puan ile Anadolu lisesi 350 puan ile alıyor.

Ankara'da düzgün niteliksiz liseler var aslında. Nitelikli liseye gitmek zorunda değilsiniz.

Bu sene lise puanlarında ciddi yükselme olacağından sağlam bir fen lisesine girmem zor olacak.

Kardeş, yanlış anladın beni.

Kafana takma güzel kardeşim. Hakkında hayırlısı, hayatının sonu değil bildiğin gibi önünde güzel zamanlar var hayatında başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…