LGS 2024 son 1 ay kala ne yapılmalı?

arista1337

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba forma sizin tavsiyelerinizi beğendiğim için için üye oldum ve size de sormak istedim. LGS'ye gireceğim ve 1 aydan az bir süre kaldı istediğim meslek lisesi 430 civarı almış geçen sene ve ben şu an 400'lerde takıldım. En yüksek 415 gördüm nasıl düzeltebilirim? Son denemem:
Türkçe 18 2
Mat 13 1
Fen 11 7
Din 8 2
İnkılap 10 0
İng 7 3

Fen ağırlaştır Türkçeye devam kısaca sayısala yoğunlaş. Kendini olumsuz hissettirecek insanlardan izole ol. Ailene de söyle gerekirse, önemli bir süreç senin için...

Deneme çöz. LGS bir deneme sonuçta. Çözdüğün sorular yeni nesil zor sorular olsun boşların azalır. Fen ve Matematiğe ağırlık ver bak 13-1,11-7 iyi değil.

Her ay çıkan örnek soruları kesinlikle çöz. Eski LGS sınavlarınada bir göz atabilirsin.

Merhaba forma sizin tavsiyelerinizi beğendiğim için için üye oldum ve size de sormak istedim. LGS'ye gireceğim ve 1 aydan az bir süre kaldı istediğim meslek lisesi 430 civarı almış geçen sene ve ben şu an 400'lerde takıldım. En yüksek 415 gördüm nasıl düzeltebilirim? Son denemem:
Türkçe 18 2
Mat 13 1
Fen 11 7
Din 8 2
İnkılap 10 0
İng 7 3
Kanka rahat ol bu çözdüğün denemelerden daha kolay olacak lgs onun dışında sayısalı düzelt ara dersleride fullemeye bak matematiği 15-16 yap yanlışın 1-2 olsun
fenide 15 yap gerisi sende türkçen gayet güzel sonra sınav sonrası yazın 3 ay çok güzel geçiyor hiç takılma

Deneme çöz. LGS bir deneme sonuçta. Çözdüğün sorular yeni nesil zor sorular olsun boşların azalır. Fen ve Matematiğe ağırlık ver bak 13-1,11-7 iyi değil.

Her ay çıkan örnek soruları kesinlikle çöz. Eski LGS sınavlarınada bir göz atabilirs

Her ay çıkan örnek soruları kesinlikle çöz. Eski LGS sınavlarınada bir göz atabilirsin.
Verdiğiniz öneri için teşekkürler evet deneme çözüyorum hatta dershanedeki haftalık denemelerede gidiyorum asıl bu yüzden verdiğimiz dershane parasının boşa çıkmaması ve ailemi üzmemek için çalışıyorum ama olmuyor nedense bu denemeden de 403 almışım ara dersleri bile fulleyemediğime şaşırıyorum en az 40 paragraf çözüyorum nerde hata yaptım anlamıyorum

Türkçe 18 2
Mat 13 1
Fen 11 7
Din 8 2
İnkılap 10 0
İng 7 3
bende bu yıl gireceğim ve sana şunu öneririm türkceni boslamadan özellikle fenine ve matematigine odaklan mesela ben 2 hafta önce fenden 13*7 yaparken 2 hafta cok ciddi fen calısıp 20 yapmaya başladım

Türkçe 18 2
Mat 13 1
Fen 11 7
Din 8 2
İnkılap 10 0
İng 7 3
Deneme çöz. Haftasonu ingilizce din inkilap aban. Ful yap şu 3 dersi. Haftaiçi Fen, matematik, paragraf çalış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı