W wenyxed Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 Nakil aldırmam için sınav sonucumu öğrenmem lazım ve nereden bakıcağımı bulamadım linki bulan atabilir mi?
Nakil aldırmam için sınav sonucumu öğrenmem lazım ve nereden bakıcağımı bulamadım linki bulan atabilir mi?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.332 Makaleler 2 Çözümler 1.535 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #2 MEB Sınav Sonuç Sorgulama Bu hizmet ile, Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenmiş ve katılmış olduğunuz sınavların sonuçlarını sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Buradan bakabilirsin. Artı 0 Eksi
MEB Sınav Sonuç Sorgulama Bu hizmet ile, Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenmiş ve katılmış olduğunuz sınavların sonuçlarını sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Buradan bakabilirsin.
KS KS W wenyxed Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: MEB Sınav Sonuç Sorgulama Bu hizmet ile, Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenmiş ve katılmış olduğunuz sınavların sonuçlarını sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Buradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tarihe ne yazacağımı bulamadım. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: MEB Sınav Sonuç Sorgulama Bu hizmet ile, Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenmiş ve katılmış olduğunuz sınavların sonuçlarını sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Buradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tarihe ne yazacağımı bulamadım.
SiskinCocuk Picopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Haziran 2025 #4 wenyxed dedi: Tarihe ne yazacağımı bulamadım. Genişletmek için tıkla... İlk başta arkadaşın attığı yere girip aile ferdinden birinin bilgilerini giriyorsun. Sonra lgsde girdiğin zamanı yazıyorsun ve çıkıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
wenyxed dedi: Tarihe ne yazacağımı bulamadım. Genişletmek için tıkla... İlk başta arkadaşın attığı yere girip aile ferdinden birinin bilgilerini giriyorsun. Sonra lgsde girdiğin zamanı yazıyorsun ve çıkıyor diye biliyorum.
KS KS W wenyxed Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #5 SiskinCocuk dedi: İlk başta arkadaşın attığı yere girip aile ferdinden birinin bilgilerini giriyorsun. Sonra LGS'de girdiğin zamanı yazıyorsun ve çıkıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sınava girdiğim tarih ve çıktığım tarih var ikisine de aynı şeyi mi yazacağım. Artı 0 Eksi
SiskinCocuk dedi: İlk başta arkadaşın attığı yere girip aile ferdinden birinin bilgilerini giriyorsun. Sonra LGS'de girdiğin zamanı yazıyorsun ve çıkıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sınava girdiğim tarih ve çıktığım tarih var ikisine de aynı şeyi mi yazacağım.
SiskinCocuk Picopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Haziran 2025 #6 wenyxed dedi: Sınava girdiğim tarih ve çıktığım tarih var ikisine de aynı şeyi mi yazacağım. Genişletmek için tıkla... Girdiğin tarihi dene bi Artı 0 Eksi
wenyxed dedi: Sınava girdiğim tarih ve çıktığım tarih var ikisine de aynı şeyi mi yazacağım. Genişletmek için tıkla... Girdiğin tarihi dene bi
KS KS W wenyxed Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #7 SiskinCocuk dedi: Girdiğin tarihi dene bir. Genişletmek için tıkla... Sonuç bulunamadı dedi. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.332 Makaleler 2 Çözümler 1.535 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #8 Tarih aralığı gir yeter hangi yılda girdiysen o yılın 1 ocağı ve 31 aralığını girebilirsin başlangıç bitişe. Artı 0 Eksi
Tarih aralığı gir yeter hangi yılda girdiysen o yılın 1 ocağı ve 31 aralığını girebilirsin başlangıç bitişe.
SiskinCocuk Picopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Haziran 2025 #9 wenyxed dedi: Sonuç bulunamadı dedi. Genişletmek için tıkla... Allah Allah, bir tane abi vardı öyle yapınca olmuştu. Bilmiyorum hocam vallahi o zaman tek yol yapay zekaya sormak iyi günler... Artı 0 Eksi
wenyxed dedi: Sonuç bulunamadı dedi. Genişletmek için tıkla... Allah Allah, bir tane abi vardı öyle yapınca olmuştu. Bilmiyorum hocam vallahi o zaman tek yol yapay zekaya sormak iyi günler...
KS KS W wenyxed Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #10 Mustafa.Kaan dedi: Tarih aralığı gir yeter hangi yılda girdiysen o yılın 1 ocağı ve 31 aralığını girebilirsin başlangıç bitişe. Genişletmek için tıkla... Sonuç yok. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Tarih aralığı gir yeter hangi yılda girdiysen o yılın 1 ocağı ve 31 aralığını girebilirsin başlangıç bitişe. Genişletmek için tıkla... Sonuç yok.