W wenyxed Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 Nakil aldırmam için sınav sonucumu öğrenmem lazım ve nereden bakıcağımı bulamadım linki bulan atabilir mi?
Nakil aldırmam için sınav sonucumu öğrenmem lazım ve nereden bakıcağımı bulamadım linki bulan atabilir mi?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.318 Makaleler 2 Çözümler 1.528 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #11 T.C. Milli Eğitim Bakanlığı - 2024 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonucu www.meb.gov.tr Şunu dener misin bir de? Artı 0 Eksi
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı - 2024 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonucu www.meb.gov.tr Şunu dener misin bir de?
KS KS W wenyxed Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #12 Mustafa.Kaan dedi: Tarih aralığı gir yeter hangi yılda girdiysen o yılın 1 ocağı ve 31 aralığını girebilirsin başlangıç bitişe. Genişletmek için tıkla... Hocam bakma ihtimaliniz varsa bir yardımcı olun lütfen. Mustafa.Kaan dedi: T.C. Milli Eğitim Bakanlığı - 2024 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonucu www.meb.gov.tr Şunu dener misin bir de? Genişletmek için tıkla... Yerleştiğim yer çıkıyor hocam. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Tarih aralığı gir yeter hangi yılda girdiysen o yılın 1 ocağı ve 31 aralığını girebilirsin başlangıç bitişe. Genişletmek için tıkla... Hocam bakma ihtimaliniz varsa bir yardımcı olun lütfen. Mustafa.Kaan dedi: T.C. Milli Eğitim Bakanlığı - 2024 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonucu www.meb.gov.tr Şunu dener misin bir de? Genişletmek için tıkla... Yerleştiğim yer çıkıyor hocam.
SiskinCocuk Picopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Haziran 2025 #13 wenyxed dedi: Hocam bakma ihtimaliniz varsa bir yardımcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın attığı 2024 sistemini denedinizmi? Görmediyseniz T.C. Milli Eğitim Bakanlığı - 2024 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonucu Artı 0 Eksi
wenyxed dedi: Hocam bakma ihtimaliniz varsa bir yardımcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın attığı 2024 sistemini denedinizmi? Görmediyseniz T.C. Milli Eğitim Bakanlığı - 2024 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonucu
KS KS W wenyxed Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #14 SiskinCocuk dedi: Hocam arkadaşın attığı 2024 sistemini denediniz mi? Görmediyseniz T.C. Milli Eğitim Bakanlığı - 2024 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonucu Genişletmek için tıkla... Hocam yerleştiğim yer çıkıyor. Artı 0 Eksi
SiskinCocuk dedi: Hocam arkadaşın attığı 2024 sistemini denediniz mi? Görmediyseniz T.C. Milli Eğitim Bakanlığı - 2024 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonucu Genişletmek için tıkla... Hocam yerleştiğim yer çıkıyor.