LGS 2025 146 günde yetişir mi?

Türkçe netin fena değil. Bol bol paragraf çözmeni öneririm Türkçe netini arttırmada ve diğer dersleri anlamada çok yardımcı olur. İnkılap, İngilizce ve Din kültürüne düzenli çalışırsan netlerini düzeltirsin. Matematiğe ağırlık vermen gerek, bu 15 günlük tatilde matematikten konu anlatımı dinleyip bol bol soru çözmelisin. Fen bilimlerin iyi gibi yine düzenli bir çalışmayla düzeltirsin. Matematik netini yüksek tutmanı öneririm, 15 günlük tatili iyi değerlendirmelisin. Umarım istediğin netlerin çok daha iyisine ulaşırsın. Sınavında bol şans, sana güvenimiz tam yaparsın sen

Bu arada hedefiniz hangi okul? Ona göre söyleyelim yapmanız gereken netleri.

Hedefiniz puan değil sıralama olsun, ya da yüzdelik dilim. 2018 ilk LGS kurbanı olarak söylüyorum, çok rahat yaparsın, çalışmayı bırakma yeter
Günlük soru çözmeden en çok konulara odaklansam yapar mıyım? Bir türlü disiplin kuramıyorum çünkü.

Günlük soru çözmeden en çok konulara odaklansam yapar mıyım? Bir türlü disiplin kuramıyorum çünkü.

Tonguç Akademi hala işliyor mu bilmiyorum ama onun gibi kanallardan konuları basitçe öğrenip, kolaydan zora doğru 500'er soru çözerseniz her konu için. Sınavı fulleyeceğinizi söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…