LGS 2025 halledilir mi?

pontihocam

Femtopat
LGS'ye gireceğim. 7 ay kaldı son denemem şöyle.
Türkçe 14 D /6 y
İnkılap 10 d/ 0 y
Din 10 D /0 y
İng 7 D / 3y.
Fen 10d/ 7 y
Mat 3D /2y
Şu an Ankara güçlendiren matematik aldım.
Feni düzeltiyorum ama matematik içime korku salıyor çalışırken de. 7 ay kaldı neler yapmalıyım?

benimde öyleydi notlarım. Sayısaldan acil destek alman gerekiyor

Türkçe yanlışlarını analiz et genel olarak nerden yanlışların çıkmış, İngilizceye öyle düzenli çalışmana gerek yok bence sene sonuna kadar artar, Feni kendin hallediyorum demişsin, Matematik ise yanlışın çok bariz temel yok gibi ondan konuların tamamını çalış.

Ben feni 19 doğru 1 yanlış altında yapmıyorum ama şu matematik çok kötü benim hep 9 doğru 5 yanlış geliyor 450'den yukarı çıkamıyorum.

@BirForumcuKişi haklı LGS'nin hiçbir önemi yok, ben çok çalıştım benim senemde basit sordular yüksek yaptım ama olduğum ilde istediğim yere gidemiyordum, OBP ile gittim. Yapmak isteyen her yerde yapar dostum.

Boş sınav fen lisesi hedefin yoksa

Özellikle sayısal olarak netlerim senden daha iyiydi fakat güzel bir lise kazanamadım çok daha çalışman gerekli özellikle fen çalış kolay ders zaten.

Aslında hocam sayısal kolay ama sevmiyoruz iletişim kurabileceğimiz bir yol olsa ben sana anlatırım bana da iyi olur tekrar etmiş olurum.

Özellikle sayısal olarak netlerim senden daha iyiydi fakat güzel bir lise kazanamadım çok daha çalışman gerekli özellikle fen çalış kolay ders zaten.

Hocam ben LGS matematiği yaz tatilinde bitirdim ve eğer temele iyi çalışıp paragrafta çözersen yeni nesil sorular sana bebek işi gibi geliyor ama başta bir tane yeni nesil soru açıp ben yapamadım diye düşünme kimse yapamaz temel olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…