LGS 2025 LGS 2024'e benzer mi?

Daha fazla  
2025'de LGS sınavına gireceğim. Bu zamana kadar deneme çözmedim ama Matematik hariç yapabiliyorum. Fen konularına iyi çalıştım ve biyoteknoloji konusu hariç eksiğim yok. İnkılap ve Din kültürüne neredeyse hiç çalışmadım. Günlük soru çözmedim genelde en az 20 soru çözüyorum. Bazen 50-60 çözüyorum. Tavsiye verebilecek var mı? Başlıktaki gibi sizce LGS 2025, LGS 2024 gibi kolay olur mu?

Son düzenleme:
Zor olması lehinize olur. Ben de ortaokuldayken kolay olmasını istiyordum ama sınavdan çıktıktan sonra anlıyorsunuz o işler öyle olmuyor. Kolay olursa hakkınızı alamıyorsunuz genelde ve yığılma oluyor. Denemelere girip eksiklerinizi kapatır ve düzenli çalışırsanız yeterli olur.

LGS'den 2022 yılında yüzde 1.5'a giren biri olarak söylüyorum sınavdan korkma LGS'ler hep birbirine benzer günlük en az 80 soru çöz son 1 ay denemelere gir.

Sınavı inceledim benzerlik bilgisi çok faydalı olur senin için bir bakabilirsin geometri sorusu kaçırmazsın. (Temel düzeyde bil yeter)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…