LGS 2025 nasıldı?

Yanlis hatırladığım yoksa toplam 5 veya 6 yanlısım var 2 Türkçe 1 inkılâp 1 ingilizce olabilir tam hatırlamıyorum 1 matematik 1 fen

Yanlış hatırladığım yoksa toplam 5 veya 6 yanlısım var 2 Türkçe 1 inkılâp 1 İngilizce olabilir tam hatırlamıyorum 1 matematik 1 fen.

Umarım istediğim lise ve diğer herkesin istediği lise gelir gelmezsede artık 97 OBP'yle gireceğiz.

LGS'ye giren tüm küçük kardeşlerimin gözlerinden öperim. İnşallah sınavınız iyi geçmiştir. Gençler LGS çok önemli bir sınav değil. Ortamı iyi olan, sizi kötü yola saptırmayacak bir lise kazanın yeterli. Ben Anadolu lisesi mezunuyum. Okuduğum lisede 360 puanla falan alıyordu ben girdiğim sene hatta. Benim lisemden İTÜ bilgisayar mühendisliği kazanan insanlar çıktı. Yani sırf fen lisesi gelmedi diye kendinizi üzmeyin. Zaten lise dediğimiz kurumlar sizi üniversiteye hazırlayan kurumlardır. Aslında sizi tam olarak üniversiteye de hazırlamıyor. İş sizde bitiyor. Kötü liselerden mezun olup da mükemmel yerleri kazanan insanlar var. Asıl odaklanacağınız sınav ahiret sınavı bir de YKS olsun .

Matematik çözülebilir miydi? Çözülebilirdi. Kafayı yemeden çözülebilir miydi orası tartışılır. Adamlar iyi zorlamış.

Bazı soruların daha kısa çözümü var mıydı? Vardır muhtemelen. Mesela doğrusal denklem sorusunda Benzerlik kullanılarak daha kısa çözülebilirdi.

Hangi soruya itirazınız var? Merak ettim.

Geçen sene 2024 LGS'ye girmiştim az önce sınav sorularına baktım sözel genel olarak basit, sayısalda fen zor gözüküyor tahminimce yüzdelik dilim 2024 gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…