LGS 2025'e nasıl çalışılır?

eXcaLiBuR.2

Centipat
Hocam ders durumlarımı söyleyeyim: Türkçe fiilimsi ve cümlenin ekleri konuları zayıf. T.C. İnkılap ortalarda. Din eh işte. İngilizce çok iyi. Fen basınç ve sonrası kötü. Matematikten gram bir şey anlamıyorum. Ve Kendime hiç güvenim yok. Sizce nasıl ve ne kadar çalışmalıyım?

az bir vakit kaldı kendini nerede eksik hissediyorsan o kısımlara çalışmaya başla. Çalışmalarını kalan süreçte arttır örneğin 1 saat ile başla devam ettir çalışma süren hedef lisene bağlı biraz

Son 2 hafta sıfırdan çalıştım 374 aldım, 4.5 ayda her türlü halledersin. herkesin aksine, benim önerim soru çözmenden ziyade konuları ve soru tiplerini ezberlemen. konuyu hiç öğrenmesen bile soru tiplerini bildiğin sürece yaparsın, kitap okumak yerine paragraf çöz, test kitabı çözmek yerine yeni nesil soru tiplerini araştır, son haftada geçen senelerin çıkmış sorularına bak kesinlikle yüksek alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…