LGS 2025'te nasıl iyi bir liseye gidilir?

metoadam

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. LGS 2025'e çalışıyorum düzenli bir çalışma sistemim var. Her gün konularımı tekrar ediyorum ve ortalama 100-200 soru çözüyorum. 7. sınıf temelimde gayet iyi, 7. sınıf deneme puan ortalamalarım 460-470 arası (ortalama 30-40 deneme). İyi bir lise kazanmak istiyorum böyle devam edersem istediğime ulaşabilir miyim? Eğer eksikse neler yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. LGS 2025'e çalışıyorum düzenli bir çalışma sistemim var. Her gün konularımı tekrar ediyorum ve ortalama 100-200 soru çözüyorum. 7. sınıf temelimde gayet iyi, 7. sınıf deneme puan ortalamalarım 460-470 arası (ortalama 30-40 deneme). İyi bir lise kazanmak istiyorum böyle devam edersem istediğime ulaşabilir miyim? Eğer eksikse neler yapmam gerek?

Benim gibi panik ayağınız yoksa hiç çalışmadan bile 470 alabilirsiniz sınava girdikten sonra bunu anladım maalesef stresten beklediğimden düşük aldım. Ben 8'de full mat çözüyordum başka dersleri umursamiyordum denemeler de 470 460 civarı geliyordu hatta bazen 480 490 çıktığı olmuştu ama LGS 2023'te Türkçe zor sayısal kolay olduğu için sıkıntıya düştüm önerim paragraf basman sayisaldaki ve sozeldeki tüm yanlışların hepsi paragraftı paragraf çalışıp matematiği düzene oturtursan yüksek alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı