OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 11 Yer İstanbul 15 Haziran 2025 #1 Sonradan açıp bakan varsa da yazabilir. Sizce hangisi daha zordu? Herkes Türkçe daha zordu diyor. Fen daha zor diyen 2 kişi gördüm.
Sonradan açıp bakan varsa da yazabilir. Sizce hangisi daha zordu? Herkes Türkçe daha zordu diyor. Fen daha zor diyen 2 kişi gördüm.
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 15 Haziran 2025 #2 OutemuX dedi: Sonradan açıp bakan varsa da yazabilir. Sizce hangisi daha zordu? Herkes Türkçe daha zordu diyor. Fen daha zor diyen 2 kişi gördüm. Genişletmek için tıkla... Bana göre fen daha basitti Türkçede çok zorlanmadı şu söz sanatı sorusu biraz uğraştırdı ama ikisini de 20 yaptım.
OutemuX dedi: Sonradan açıp bakan varsa da yazabilir. Sizce hangisi daha zordu? Herkes Türkçe daha zordu diyor. Fen daha zor diyen 2 kişi gördüm. Genişletmek için tıkla... Bana göre fen daha basitti Türkçede çok zorlanmadı şu söz sanatı sorusu biraz uğraştırdı ama ikisini de 20 yaptım.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 11 Yer İstanbul 15 Haziran 2025 #3 Prokas dedi: Bana göre fen daha basitti Türkçede çok zorlanmadı şu söz sanatı sorusu biraz uğraştırdı ama ikisini de 20 yaptım. Genişletmek için tıkla... O soruda B şıkkında söz sanatı yoktu. Benim tek yanlışım fenden. Sen full mu yaptın?
Prokas dedi: Bana göre fen daha basitti Türkçede çok zorlanmadı şu söz sanatı sorusu biraz uğraştırdı ama ikisini de 20 yaptım. Genişletmek için tıkla... O soruda B şıkkında söz sanatı yoktu. Benim tek yanlışım fenden. Sen full mu yaptın?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.027 Çözümler 40 15 Haziran 2025 #4 OutemuX dedi: Sonradan açıp bakan varsa da yazabilir. Sizce hangisi daha zordu? Herkes Türkçe daha zordu diyor. Fen daha zor diyen 2 kişi gördüm. Genişletmek için tıkla... Genel olarak 2 senedir sayısal kolay türkçe zor oluyor, fen bi tık daha basit oluyor. Bu sene de trendi takip ettiler bence.
OutemuX dedi: Sonradan açıp bakan varsa da yazabilir. Sizce hangisi daha zordu? Herkes Türkçe daha zordu diyor. Fen daha zor diyen 2 kişi gördüm. Genişletmek için tıkla... Genel olarak 2 senedir sayısal kolay türkçe zor oluyor, fen bi tık daha basit oluyor. Bu sene de trendi takip ettiler bence.
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 15 Haziran 2025 #5 OutemuX dedi: O soruda b şıkkında söz sanatı yoktu. Benim tek yanlışım fenden. Sen full mu yaptın? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Full yaptım.
OutemuX dedi: O soruda b şıkkında söz sanatı yoktu. Benim tek yanlışım fenden. Sen full mu yaptın? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Full yaptım.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 11 Yer İstanbul 15 Haziran 2025 #6 Prokas dedi: Evet hocam. Full yaptım. Genişletmek için tıkla... Nereyi düşünüyorsun? İstanbul'a mı geleceksin?
Prokas dedi: Evet hocam. Full yaptım. Genişletmek için tıkla... Nereyi düşünüyorsun? İstanbul'a mı geleceksin?
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 15 Haziran 2025 #7 OutemuX dedi: Nereyi düşünüyorsun? İstanbul'a mı geleceksin? Genişletmek için tıkla... Hocam 1 mat 1Ink 1din var. Eğer olursa İstanbul Atatürk fen düşünüyorum yetmezse Eyüp aygar, Adana fen düşünüyorum.
OutemuX dedi: Nereyi düşünüyorsun? İstanbul'a mı geleceksin? Genişletmek için tıkla... Hocam 1 mat 1Ink 1din var. Eğer olursa İstanbul Atatürk fen düşünüyorum yetmezse Eyüp aygar, Adana fen düşünüyorum.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 11 Yer İstanbul 15 Haziran 2025 #8 Prokas dedi: Hocam 1 mat 1Ink 1din var. Eğer olursa İstanbul Atatürk fen düşünüyorum yetmezse Eyüp aygar, Adana fen düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Atatürk Fen'e yeterse bana haber et. Belki karşılaşırız Ben de orayı düşünüyorum. Kadıköy Anadolu ve Enka Fen ve Teknoloji Lisesi'ne de gidebilirim.
Prokas dedi: Hocam 1 mat 1Ink 1din var. Eğer olursa İstanbul Atatürk fen düşünüyorum yetmezse Eyüp aygar, Adana fen düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Atatürk Fen'e yeterse bana haber et. Belki karşılaşırız Ben de orayı düşünüyorum. Kadıköy Anadolu ve Enka Fen ve Teknoloji Lisesi'ne de gidebilirim.
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 15 Haziran 2025 #9 OutemuX dedi: Atatürk Fen'e yeterse bana haber et. Belki karşılaşırız ben de orayı düşünüyorum. Kadıköy Anadolu ve enka fen ve teknoloji lisesi'ne de gidebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu arada tebrik ederim sadece 1 yanlış yapmışsınız.
OutemuX dedi: Atatürk Fen'e yeterse bana haber et. Belki karşılaşırız ben de orayı düşünüyorum. Kadıköy Anadolu ve enka fen ve teknoloji lisesi'ne de gidebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu arada tebrik ederim sadece 1 yanlış yapmışsınız.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 11 Yer İstanbul 15 Haziran 2025 #10 Prokas dedi: Bu arada tebrik ederim sadece 1 yanlış yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Sağol. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur. Optiğe doğru kodladım ona eminim.
Prokas dedi: Bu arada tebrik ederim sadece 1 yanlış yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Sağol. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur. Optiğe doğru kodladım ona eminim.