LGS 257 ve OBP 70 iken ne yapılmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anlamıyorlar işte hep aynı muhabbeti yaparak 1 seneyi telef ediyorlar 1 kere yaparsın kalırsın sorumluluk sınavlarına eyvallah onda dersini alırsın bir daha kalmazsın ama öyle tipler varki her sene 3 dersten kalıp seneye efsane çalışacağım deyip yine aynı şekilde kalıyorlar.

Mesleğin ortamını görmeden konusmayin hocam bence meslekteds eğer alanınız sağlık falan değilse açıkta kalır zaten motor elektrik alaniysa o okullara gidilmez gidiceksende 4 yılını MESEM'e vericen. Dayanabilirswn benim arkadaşım 2 kere MESEM'e gitti şu an pişman ama şu an normelede geçmiyor 2 yıl daha sabretmesi lazim.

Sonra da Hakkari tıp kazanıp tıp kazandım işsizim diyorlar.

Motor elektrik nasıl gidilmez kankam ne anlatıyorsun sen mesleğe gidenlerin çoğu elektrik ve motora gidiyor.

Asıl o adamlar para kazanıyor zaten

Ben çalışacağıma inanıyorum sizce hangisi daha mantıklı ama direk obpm ile bir Anadolu lisesine gitmekmi yoksa meslek lisesinde puan kasıp Anadolu'ya gitmek mi?

Hiç sanayiye gittinmi veya evine elektrikçi geldi mi?

Ben çalışacağıma inanıyorum sizce hangisi daha mantıklı ama direk obpm ile bir Anadolu lisesine gitmekmi yoksa meslek lisesinde puan kasıp Anadolu'ya gitmek mi?

Ya meslek ya Anadolu 11'e geçtikten sonra mesleğe geçiş yapamıyorsun zaten.

Hiç sanayiye gittinmi veya evine elektrikçi geldi mi?

Dostum ben diyorum ki çocuk motora elektrik gitse orada barınmasi için ruh gibi olması lazım ben kendim gittim siz gitmeden gitsin parası bol cart curt her şey para değil hocam.

Fazla bir şey diyemem sonuçta son seçimi kendisi yapar, ama sonradan pişman olacağı bir şeyi yapmaz umarım. Ülkede AL mezunu olup 2 haneli sayı ile işlem yapamayan kasiyer var.

Eğer Anadolu Lisesine giderse de tavsiyem, bu yaz matematik temelini sağlamlaştırsın, belli ki 7 ve 8. sınıfta çok dinlememiş ve çalışmamış, başarılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…