LGS 26. için öneriler

TKrtl

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Victus 16 s0xxx
Rtx 4060 laptop
Ryzen 7 7840h
Radeon 780m graphics card
16 gb ram
512 gb ssd
Smx r600 mouse
Aula F75
Arkadaşlar LGS 26 öğrencisiyim ve korkuyorum ne yapmam gerektiği hakkında. Daha önce hiç ciddili ders çalışmadım, biraz teknoloji bağımlılığı var ve daha önce hiç dershane, özel ders falan almadım. Hız yayınları denemesinde çok takmadım ama 420 aldım. Karnelerim 98, 97.5 civarı geliyor. Hedefim kabataş erkek lisesi daha önce kazanmış olan abiler yardımcı olursa sevinirim (kitap önerisi, günlük soru, dershane önerisi gibi)

Arkadaşlar LGS 26 öğrencisiyim ve korkuyorum ne yapmam gerektiği hakkında. Daha önce hiç ciddili ders çalışmadım, biraz teknoloji bağımlılığı var ve daha önce hiç dershane, özel ders falan almadım. Hız yayınları denemesinde çok takmadım ama 420 aldım. Karnelerim 98, 97.5 civarı geliyor. Hedefim kabataş erkek lisesi daha önce kazanmış olan abiler yardımcı olursa sevinirim (kitap önerisi, günlük soru, dershane önerisi gibi)

Tek bir öneri verebilirim. Bol bol kitap okuyun okuduğunuzu anlayabilmeniz için. Diğer üyeler, kazananlar vesaire verecektir size daha iyi öneriler.

Dostum ben ilk denemelerde 470 alıyordum LGS de 432 aldım yapacağın şey çok matematik Türkçe çözmek ben fenle ilgili 1 kitap falan bitirmişimdir konuları adam akılı dinlersen acayip kolay stres yapan biri misin pek bilmem ama ilaçlar var stres engelemk için onlardan kulanmanı öneririm.

herşeyden önce şunu söyleyeyim normalde bende lgs 26 öğrencisiyim ve son zamanlara kadar söve söve ders çalışıyodum ta ki kanser olana kadar şimdi diyorum ki keşke o sınava girebilecek kadar yaşasaydım sonuç ne oluyorsa olsun bu yüzden şükret sen elinden geleni yap zaten gerisi gelecektir

Her şeyden önce şunu söyleyeyim normalde bende LGS 26 öğrencisiyim ve son zamanlara kadar söve söve ders çalışıyordum ta ki kanser olana kadar şimdi diyorum ki keşke o sınava girebilecek kadar yaşasaydım sonuç ne oluyorsa olsun bu yüzden şükret sen elinden geleni yap zaten gerisi gelecektir

Umudunu hiçbir zaman kesme kardeşim. Seninde sınavın bu şekilde olacakmış demek ki, her zaman pozitif olmaya çalış. Canın her sıkıldığı zaman yaz buraya, benimle konuşabilirsin.

herşeyden önce şunu söyleyeyim normalde bende lgs 26 öğrencisiyim ve son zamanlara kadar söve söve ders çalışıyodum ta ki kanser olana kadar şimdi diyorum ki keşke o sınava girebilecek kadar yaşasaydım sonuç ne oluyorsa olsun bu yüzden şükret sen elinden geleni yap zaten gerisi gelecektir
Geçmiş olsun

Günlük tekrar yap. Tekrar yaptığın konuları fulleyene kadar testini çöz okul zamanı. Son aylarda zaten dershaneye vs. gidersen boş vaktin olmayacak denemeler, çıkmış sorular, örnek sorular... Yapabildiğinin en iyisini yap. Stres yapma şimdiden.

Sınava girene kadar tonlarca SE duyacaksın kolay olacsk zor olacak diyr 25 sınavı için neredeyse youtubda dolaşsan tüm hocalar 24 benzer olacak demişti öğrenciler girdi bir baktılar hiç denildiği gibi değil çokzor Türkçe çeldirici fen ezberci matematik ise pratikci için yazılmjştı sorular resmen benim tavsiyem sene başı geliyor tüm sene konularla ilgili test çöz günde 30 40 paragrafta yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı